Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Π.Ε. Πέλλας: Δεν υπάρχει ακόμα απόφαση για τα σχολεία - Αναστάτωση μετά από δημοσίευμα (ΦΩΤΟ)

Δεν μπορούμε να προδικάσουμε την απόφαση, το επιδημιολογικό φορτίο στην Π.Ε. Πέλλας είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά

Αναστάτωση έχει προκληθεί από χθες το μεσημέρι στην Π.Ε. Πέλλας, μετά από δημοσίευμα με τίτλο "Τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 4 Οκτωβρίου – Λίστα" στο οποίο μέσα υπήρχαν και τα σχολεία της Π.Ε. Πέλλας.


Πρέπει να τονίσουμε πως στο συγκεκριμένο δημοσίευμα υπάρχει στην "ενότητα αναστολη εως και" για την Π.Ε. Πέλλας η ημερομηνία 25-09-2020 όπως θα δείτε στην φωτό.



Το όλο μπέρδεμα έχει δημιουργηθεί, εκτός από τον τίτλο του δημοσιεύματος, το οποιος είναι λάθος ως προς την Π.Ε. Πέλλας και από το γεγονός πως οι χρήστες κινητών τηλεφώνων δεν έχουν την δυνατότητα να δουν την ημερομηνία στην συγκεκριμένη Δημοσίευση.

Στο Επίσημο site του Υπουργείου Παιδείας(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στις ημερομηνίες, όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτό.



Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει επίσημη απόφαση μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής, την προηγούμενη εβδομάδα η επιτροπή λοιμωξιολογων πήρε την απόφαση Παρασκευή βράδυ και ανακοινώθηκε επίσημα από το Υπουργείο Παιδείας την Κυριακή το πρωί, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει και αυτή την εβδομάδα.

Δεν μπορούμε να προδικάσουμε την απόφαση, το επιδημιολογικό φορτίο στην Π.Ε. Πέλλας είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. 

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

4 σχόλια:

  1. δυστυχώς πολύς κόσμος είναι ημιμαθής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο τη στιγμη που δν εχουμε κρουσματα στην Αλμωπια, και τα περσσοτερα ειναι στο δημο Πελλας για ποιο λογο τους παιρνει ολους η μπαλα? Αφου εχουν περασει δυο εβδομαδες κ βλεπουμε οτι δν εγινε διασπορα και στην Αλμωπια. Ειναι ανευθυνη αυτη η αποφαση της κυβερνησης κ θα ελεγα οτι ειναι αποφαση του ποδιου χωρις ιδιεταιρη σκεψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι μισοί δάσκαλοι και καθηγητές είναι από όλο το νομό και δ ν γίνεται να πούμε θα γίνουν μαθήματα μόνο με δασκάλους από την Αλμωπία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κράτος ανεύθυνων η ευθύνη μπαλάκι από τον έναν στον άλλον και στο τέλος η μπάλα στην εξέδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365