Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Γιάννης Μπίνας: Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά

Δελτίο Τύπου συνδυασμού Αλμωπίας της Καρδιάς μας

Να υπάρξει μεγαλύτερη προσοχή στο θέμα της καθαριότητας, ζητά ο Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» Γιάννης Μπίνας.



Όπως λέει, είναι συχνά τα φαινόμενα κατεστραμμένων κάδων αλλά και σκουπιδιών που ξεχειλίζουν, ενώ τονίζει ότι θα πρέπει να υπάρξει καλύτερος προγραμματισμός στην αποκομιδή.

Παράλληλα, ο κ. Μπίνας ζητά να δοθεί προσοχή και στα τουριστικά χωριά Λουτράκι και Όρμα, αλλά και στην Λουτρόπολη, που δέχονται τον μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών.

«Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά» τονίζει και ζητά μεγαλύτερη υπευθυνότητα από τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, τόσο στο Δήμο όσο και στη Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών.

3 σχόλια:

  1. Χαχαχαχαχα τι άλλο θα ακούσουμε. Ξεχάσατε κ. Μπινα τους γεμάτους κάδους στο χωριό μας και πάνω στην λουτρόπολη. Ξεχάσατε γρήγορα το απαίσιο θέαμα με τούς ξεχιλισμενους από σκουπίδια κάδους. Τώρα τουλάχιστον υπάρχουν συγκεκριμένες μέρες παραλαβής τον σκουπιδιών τώρα αν εμείς σαν πολίτες είμαστε αδιόρθωτοι δεν μας φταίει κανένας δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Δήμος έχει τέτοιο οικονομικό πρόβλημα που δεν μπορεί να αγοράσει 100 καινούργιους κάδους?
    Έχουμε τόσο παλιά μυαλά που δεν βρίσκουμε πρόγραμμα λύση με πρόγραμμα επιδότησης μονάδας ανακύκλωσης?
    Έχουμε τόσο μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που δεν μπορούμε να αγοράσουμε 2 καινούργια απορριμματοφόρα?
    Κι αν τελικά έχουμε τόσο σοβαρό οικονομικό πρόβλημα γιατί κάνουμε τόσες προσλήψεις?
    Τι είναι ο Δήμος? ΟΑΕΔ ή Υπουργείο Εργασίας?
    Απλά πράγματα -ξεκάθαρα -.
    Δεν ψηφίζω κανέναν απ τους 4 εκλεγμένους που ήταν υποψήφιοι Δήμαρχοι και το λέω για να μην φανεί ότι κρυφο-υποστηρίζω κάποιον απ τους τέσσερις.
    Αλλά για τα βασικά ακόμα προβληματιζόμαστε?
    Και το τελευταίο...: όσοι ξέρουν ότι υπάρχουν τόσο σοβαρά προβλήματα Γιατί κατεβαίνουν υποψήφιοι αφου δεν βρίσκουν λύσεις ?
    Έχουν Θράσος πολύ? Πουλάνε μαγκιά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος μιλάει γι τον μπινα να πάει να πνίγει, αυτά που έκανε ο Γιάννης στα λο και στο λουτρακι δεν τα έχει κάνει κανείς και ούτε πρόκειται, αν θες υπάρχουν και αποδείξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365