Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. της Αναγέννησης Δωροθέας

Ανακοίνωση

Μια ακόμα σελίδα στην ιστορία του Συλλόγου μας έκλεισε με θετικό πρόσημο, με την απερχόμενη Διοίκηση να τερματίζει την θητεία της έχοντας καταγράψει σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό της, φέρνοντας την ομάδα με σταδιακά και σταθερά βήματα στο προσκήνιο των ποδοσφαιρικών δρώμενων του Νομού μας, αφήνοντας παρακαταθήκη στην επόμενη Διοίκηση το ήθος και το έργο της.


Έπειτα από τις προβλεπόμενες και νόμιμες διαδικασίες που διενεργήθηκαν κατά το διήμερο 19-20/9/2020, ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Α.Σ. Αναγέννησης Δωροθέας.

Διάθεση, όραμα αλλά και στόχος μας, μέσα από έργο και συλλογική προσπάθεια, είναι να παραμείνουμε δυναμικοί και ανταγωνιστικοί σε όλα τα επίπεδα, διατηρώντας άσβεστο το όραμα και το έργο των προηγουμένων, με σκοπό την περαιτέρω ανάδειξη των δυνατοτήτων της ομάδας μας.

Με τιμή,
το νέο Διοικητικό Συμβούλιο
της Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365