Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Δ. Μπίνος: Τα Λουτρά αποτελούν και θα αποτελούν ασφαλή προορισμό για τους επισκέπτες τους

Δελτίο Τύπου

Πρόταση για συμμετοχή στο Δ.Σ. των Λουτρών εκπροσώπων της Ένωσης Ξενοδόχων, του Σωματείου Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων και του Προέδρου της Τ.Κ. Λουτρακίου



Συνάντηση με εκπροσώπους της Ένωσης Ξενοδόχων και του Σωματείου Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Λουτρακίου, πραγματοποίησε ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» κ. Δημήτρης Μπίνος.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στον τομέα του τουρισμού, στον οποίο στηρίζεται σε μεγάλο ποσοστό η τοπική οικονομία της περιοχής μας. Με «ναυαρχίδα» τη Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών, κάθε χρόνο πολλοί επισκέπτες από από την Ελλάδα και τον κόσμο επισκέπτονται την Αλμωπία. Δυστυχώς, η μεγάλη υγειονομική κρίση που περνά η πατρίδα μας και ολόκληρος ο πλανήτης, δεν άφησε ανεπηρέαστο και το δικό μας τουριστικό προϊόν, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τα στοιχεία των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον κλάδο και απασχόλησε τη συνάντηση.

Ο κ. Μπίνος, μετά από παραγωγική συζήτηση, τόνισε ότι όλοι πρέπει να στηρίξουμε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν επενδύσει στον τόπο μας. Κάλεσε τη Διοίκηση του Δήμου και της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών, να επιδείξει σοβαρότητα και υπεύθυνη στάση και να πάψει να επιρρίπτει τις ευθύνες στους άλλους. Η Λουτρόπολη αποτελεί και θα αποτελεί ασφαλή προορισμό για τους επισκέπτες της. Τόνισε επίσης, πως δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να πληγεί η εικόνα του Δήμου μας από την έξαρση των κρουσμάτων που παρατηρείται σε γειτονικούς Δήμους και να γίνει σαφές ότι λαμβάνονται όλα τα αναγκαία μέτρα που καθιστούν το Δήμο μας ασφαλή.

Τέλος, ο κ. Μπίνος προχώρησε σε μία πρόταση την οποία μάλιστα όπως δήλωσε θα έπρεπε να είχε πάρει και η προηγούμενη Διοίκηση της οποίας ήταν Πρόεδρος και σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσει. Συγκεκριμένα, πρότεινε στο Διοικητικό Συμβούλιο των Λουτρών να συμμετέχει ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Λουτρακίου και εκπρόσωπος της Ένωσης Ξενοδόχων και του Σωματείου Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων, με την αύξηση του αριθμού των μελών από 9 σε 11. Αυτό θα βοηθήσει στην καλύτερη συνεργασία για τον ένα κοινό στόχο και σκοπό, που είναι η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365