Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Απάντηση Μπάτση σε Μπίνο: Έτσι λοιπόν για την ιστορία, πολιτική προσβολή εσύ, πολιτική συμβουλή εγώ

Διαβάστε την απάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση, στις βολές του Δημήτρη Μπίνου

Διαβάστε την απάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση, στις βολές του Δημήτρη Μπίνου:

Όλα είναι δρόμος λοιπόν και ο καθένας επιλέγει τον δικό του. Δεν μπορεί όμως να έχεις ψήφιση ισολογισμού χρήσης 2017, να φεύγεις και να μην το ψηφίζεις.



Δεν γίνεται να έχεις για ψήφιση, το ποσό των 2000 euro που θα πάρει ο κάθε πρόεδρος έτσι ώστε να καλύπτει μικρές καθημερινές ανάγκες και να φεύγεις. Δεν γίνεται να έχεις θέμα την κατασκευή της στέγης του δημοτικού σχολείου Ορμας, την κατασκευή του δημοτικού σχολείου Αρχαγγελου, την κατασκευή του δημοτικού σχολείου Πολυκαρπης και να φεύγεις.

Δεν γίνεται να έχεις τόσα σοβαρά θέματα στην οικονομική επιτροπή όπως ασφαλτοστρωσεις στο χωριό σου και να φεύγεις. Δεν γίνεται να σε απασχολεί μόνο το Facebook και η φωτογραφία ακόμη.

Δεν γίνεται τίποτα ισοπεδωνοντας τα πάντα. Δεν γίνεται να θέλεις να σε ευχαριστούν πάντα. Δεν γίνεται λοιπόν να πιστέψω ότι υπάρχει διάθεση για συνεργασία στα πλαίσια του Κλεισθενη και όλα αυτά τα ωραία που λέτε για το κοινό καλό του τόπου το οποίο κληθήκαμε να υπηρετησουμε.

Έτσι λοιπόν, επειδή είμαστε άνθρωποι που μας ενδιαφέρει το τι γίνετε και τι μπορεί να προχωρήσει στον τόπο μας, έχουμε πάρει ο καθένας τον δικό του δρόμο, για τον οποίο και κριθηκαμε το 2014 μαζί τότε στις εκλογές και το 2019 αντίπαλοι.

Για να χαρακτηρισεις κάποιον καλό είναι πρώτα να κάνεις αυτοκριτική. Έτσι λοιπόν για την ιστορία, πολιτική προσβολή εσύ, πολιτική συμβουλή εγώ

5 σχόλια:

  1. Έτσι ακριβώς.
    Κατα τ άλλα τον πείραξε η δημαρχιακή mercedes.
    Που όταν ηταν ο πρώην και είχε οδηγό τον λαλιστστο δημοσιογράφο του ,αυτό δεν είναι ή μάλλον ήταν πολιτική αγυρτεία.
    Να μην πω παρατυπία.
    Πηγαίνοντας παντου μαζί με οδηγό τον δημοσιογράφο της καρδιάς μας δεν τους ενοιαζε τίποτα άλλο απο την αυτοπροβολή και το facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο με τις απαντήσεις του δημαρχου που τις γραφει αλλος το γουστάρω τρελά
      όλα για τις εντυπώσεις
      πολιτκοί της εξυπνάδας και της πονηριάς
      όσο για τον μπινο τι να πει κανείς
      όσο μιλάει τόσο εκτίθεται
      κοινώς είμαστε μια ωραία ατμόφασιρα


      έχει κι άλλο πιο χαμηλα παιδιά μπορείτε

      Διαγραφή
  2. Είσαστε όλοι για τα μπάζα, και εσύ Μπάτση που δεν παραδέχεσαι ότι το έργω τον Σαρακηνών, είναι του Μπίνου, και ο Μπίνος που τα θέλει όλα δικά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απορώ όλοι εσείς συνδημότες χαίρεστε να έχουμε δημάρχους και αντιδημάρχους το κάθε μέτριο? δεν θέλετε σπουδαίους και σημαντικούς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιο σπουδαίος απο τον Μπινο, δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365