Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Αριδαία ΦΩΤΟ: Λαϊκή αγορά με αποστάσεις και μάσκες

Δειτε τις φωτογραφίες του Aridaia365

Πέμπτη σήμερα και οπως κάθε Πέμπτη στην πόλη της Αριδαίας πραγματοποιείται η λαϊκή αγορά.



Η σημερινή Πέμπτη θυμίζει την εποχή της καραντίνας, αφου μόνο το 50%  των πωλητών δραστηριοποιούνται στο χώρο της λαϊκής, μετά τα έκτακτα μετρά που ισχύουν στην Π.Ε. Πέλλας, λόγω της έξαρσης του Covid-19 

Τα μέτρα τηρούνται κατά γράμμα, οι αποστάσεις μεταξύ των πάγκων είναι εμφανείς, ενω η καθολική πλειοψηφία των πολιτών και των πωλητών φοράει μάσκα.

Δειτε τις φωτογραφίες του Aridaia365:




3 σχόλια:

  1. Θέλουμε φωτογραφίες και από τις καφετέριες όπου δε τηρούνται οι αποστάσεις και δε φοράνε μάσκες.... Εκεί δε κολλάνε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους πολιτισμένη λαϊκη.Έπρεπε να έρθει ο κορονοϊός για να γίνουμε άνθρωποι.Επιτέλους πρέπει να διαφέρουμε απ τους μαμελούκους.
    Μέτρα προστασίας μόνιμα και όταν βρεθεί το εμβόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Μαμελουκοι ήταν στα καφέ. Ο ένας πάνω στον άλλο.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365