Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2020

Ανακοίνωση Δήμου Αλμωπίας προς απόκρουση ψευδών ηλεκτρονικών δημοσιευμάτων

Δελτίο Τύπου

Ενημερώνοντας τους δημότες και κατοίκους του Δήμου Αλμωπίας, και προς απόκρουση ψευδών ηλεκτρονικών δημοσιευμάτων αναφέρουμε ότι,  η πρόσληψη των 72 ωφελούμενων προσώπων της Δημόσιας Πρόσκλησης (δυνάμει της με αρ.πρωτ. 15001/1101/01/09.2020 Απόφασης Δημάρχου) πραγματοποιήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 2020.Τούτο καθώς οι ωφελούμενοι  προσκόμισαν τα δικαιολογητικά έγγραφά τους εντός του μήνα Αυγούστου  (δηλαδή από 9η έως 28η Αυγούστου 2020) και πρέπει εντός προθεσμίας 30 ημερών να ολοκληρωθεί η διαδικασία των προσλήψεων.  Προκειμένου να μην προκληθούν προβλήματα με τη μισθοδοσία των νεοπροσλαμβανομένων, κατόπιν συνεννόησης με τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ,  η κατάσταση μισθοδοσίας πρέπει να εκδίδεται  για ολόκληρο το μήνα· εξαιρέθηκε η μισθοδοσία αυτών που θα απασχοληθούν στη Μαθητική Εστία, η οποία επίκειται να λειτουργήσει από την 14η Σεπτεμβρίου 2020.

Τα παραπάνω καθιστούμε γνωστά προς επίρρωση των αναληθών δημοσιευμάτων και κατευθυνόμενων ανώνυμων σχολίων που δε σκοπούν στην αντικειμενική και αμερόληπτη ενημέρωση των δημοτών και κατοίκων, αλλά εκκινούν από μικροπολιτικές σκοπιμότητες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365