Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Νέα μέτρα στην Πέλλα - Έκλεισαν τα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων

Μετά τα σχολεία και τα εξωτερικά ιατρεία των δύο νοσοκομείων του νομού Πέλλας (Έδεσσα, Γιαννιτσά) ανέστειλαν την Πέμπτη τη λειτουργία τους

Τη Δευτέρα θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση και αναλόγως με τα επιδημιολογικά δεδομένα θα ανοίξουν ή θα συνεχίσουν να παραμένουν κλειστά τα εξωτερικά ιατρεία.



Μετά τα σχολεία και τα εξωτερικά ιατρεία των δύο νοσοκομείων του νομού Πέλλας (Έδεσσα, Γιαννιτσά) ανέστειλαν την Πέμπτη τη λειτουργία τους προκειμένου να περιοριστεί ο συνωστισμός και ο κίνδυνος διασποράς του ιού. Οι διοικήσεις των δύο νοσοκομείων σε συνεννόηση με την 3η ΥΠΕ πήραν τη συγκεκριμένη απόφαση λαμβάνοντας υπόψιν και το βαρύ επιδημιολογικό φορτίο που παρουσιάζει η περιοχή με αφορμή τα κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν στο εργοστάσιο κονσερβοποιίας στα Γιαννιτσά.

Την προσεχή Δευτέρα, όπως ανέφερε η 3η ΥΠΕ στο ethnos.gr, θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση και αναλόγως με τα επιδημιολογικά δεδομένα θα ανοίξουν ή θα συνεχίσουν να παραμένουν κλειστά τα εξωτερικά ιατρεία. Μέχρι τότε αυτά θα εξυπηρετούν μόνο τα επείγοντα περιστατικά.

Στο μεταξύ, σε ισχύ τέθηκε από σήμερα και η αναστολή της λειτουργίας των σχολείων στην Π.Ε. Πέλλας, λόγω του μεγάλου επιδημιολογικού φορτίου στην περιοχή, όπως αποφάσισαν τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας. Τα σχολεία θα είναι κλειστά σήμερα Πέμπτη 17/9/2020 και Παρασκευή 18/9/2020.

Το τελευταίο 24ωρο εντοπίστηκαν, συνολικά, στην Πέλλα 11 κρούσματα, εκ των οποίων 5 συνδέονται με γνωστές συρροές.

1 σχόλιο:

  1. τα Γιαννιτσά ξεχωριστά και αυτόνομα γιατί δεν είναι σε καραντίνα ? αυτό συζητάμε όλοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365