Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Σκύδρα: Κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ αύριο στην πόλη

Δελτίο Τύπου

Σύμφωνα με την προφορική ενημέρωση του Δήμου μας, που έγινε αργά το απόγευμα της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου 2020 από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.), ενημερώνουμε τις συμπολίτισσες, τους συμπολίτες μας και κάθε ενδιαφερόμενο για το εξής:

  

Λόγω της εμφάνισης αυξημένων κρουσμάτων COVID -19 στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, κινητές μονάδες του Ε.Ο.Δ.Υ. με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα θα πραγματοποιήσουν επιτόπιους ελέγχους ανίχνευσης κρουσμάτων στο Δήμο Σκύδρας.
  
Οι κινητές μονάδες θα βρίσκονται στο Δήμο Σκύδρας, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020, από το πρωί ώρα 08:30’ έως το μεσημέρι 13:00΄.
  
Πιο συγκεκριμένα: Δύο μονάδες (ιατρικά συνεργεία) θα εξετάζουν στην πόλη της Σκύδρας από τις οποίες η μία θα είναι εγκατεστημένη στο Δημαρχείο (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) και η άλλη στον ανοιχτό χώρο της εισόδου του Σιδηροδρομικού Σταθμού, απέναντι από την πλατεία Ελευθερίας.
  
Επίσης, μια άλλη κινητή ιατρική μονάδα θα βρίσκεται στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας Μενηίδας  στην Καλή, στην κεντρική πλατεία.
  
Η εξέταση γίνεται δωρεάν και προαιρετικά για κάθε ενδιαφερόμενο που θα δηλώσει το ονοματεπώνυμο και το Α.Μ.Κ.Α του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365