Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Δεν προσλήφθηκε ακόμα ως συνοριοφύλακας ο Τάσος Ποτσέπης από την Έδεσσα

Το θέμα προέκυψε μετά από ανάρτησή του ίδιου του Ποτσέπη σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Είναι απλά στη λίστα με όσους πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις και δεν έχει περάσει τις ψυχοτεχνικές, αθλητικές δοκιμασίες.



Το γύρω του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι ο κ. Αναστάσιος Ποτσέπης, που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο μετά τη συμμετοχή του σε τηλεοπτική εκπομπή, προσλήφθηκε συνοριοφύλακας στη Χίο. Το θέμα προέκυψε μετά από ανάρτησή του ίδιου του Ποτσέπη σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η σελίδα Ellinikahoaxes.gr όμως αναφέρει ότι ναι μεν ο Τάσος Ποτσέπης βρίσκεται στον πίνακα με τους υποψήφιους που πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις και έχουν περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Όμως δεν έχει προσληφθεί αλλά θα κληθεί να πάρει μέρος στις ψυχοτεχνικές και αθλητικές δοκιμασίες. Η στολή η οποία φορά ο κ. Ποτσέπης στην ανάρτησή του δεν έχει σχέση με καμία από τις στολές της ΕΛΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365