Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Αριδαία: Άσχημες εντυπώσεις προκαλεί η κακή κατάσταση της Ελληνικής σημαίας στο Κέντρο Υγείας (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Πολύ άσχημες εντυπώσεις προκαλείς η Ελληνική σημαία που υπάρχει στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας Αριδαίας.



Όπως θα δείτε σε φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης, το Εθνικό μας Σύμβολο βρίσκεται σε κακή κατάσταση, μισό ουσιαστικά και σίγουρα πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα.

Δείτε τις φωτό:



7 σχόλια:

  1. ME Χρήματα της Ευρωπαικής Ένωσης συντηρείτε πάντως τόσα χρόνια! Μήπως θα έπρεπε να ανεμίζει και της Ευρωπαικής για να είμαστε δίκαιοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αύριο πρέπει να την αντικαταστησουν. Κάποιος από εκεί θα είδε την ανάρτηση. Αν δεν το κάνουν, μεθαυριο θα τους πάω καινούρια σημαία. Τόσοι εργαζόμενοι στο ΚΥ και δεν ενδιαφέρθηκε κανείς; Δεν τη βλέπουν; Δεν θα πω ντροπή. Θα πω κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. LEFTA,YPARXOYN,TOSA,XRONIA,,TI,EGINE,NA,MAS,POYN,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι εκτός θέματος. Τι σχέση έχει αυτό που έλεγε ο ΓΑΠ με τη μισή σημαία στο κέντρο υγείας Αριδαίας;

      Διαγραφή
  4. Eνώ όλα τα άλλα μέσα το κέντρο υγείας λειτουργούν ρολόι ...η σημαία αντικατοπτρίζει σε τι σημείο παρακμής βρίσκεται όλο το κέντρο υγείας Αλμωπίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτο μας πείραξε. Η κατάσταση της σημαίας. Οτι κανένας εργαζόμενος δεν φορά σωστα τη μάσκα του περνά απαρατήρητο. Πολίτες με μασκα και νοσηλευτές-γιατροί με μασκα στο αυτί, στο πηγούνι και πολλές φορές ουτε καν με μασκα. Εγω οταν πήγα πάντως επαθα σοκ. Ενα γιατρό-υπάλληλο του κέντρου υγείας δεν ειδα να εχει μασκα στο στομα και στη μυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365