Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Ευχαριστήριο προέδρου τοπικής κοινότητας Εξαπλατάνου

Ευχαριστήριο

Ως Πρόεδρος της Τ.Κ. Εξαπλατάνου και σχετικά με την επίσκεψη της Σερβικής αντιπροσωπείας για την κατάθεση στεφάνων στο Σέρβικο μνημείο πεσόντων που βρίσκεται στην Τ.Κ., θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμο Αλμωπίας, τον Ιερέα του Ιερού Ναού για την τέλεση της επιμνημόσυνης δέησης, τους εθελοντές για την προσφορα εδεσμάτων, χυμών, νερών και τραπεζιών, αλλά και για την ενεργή και πολύ σημαντική τους βοήθεια στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.


Λόγω έκτακτων επαγγελματικών υποχρεώσεων, όπως αναφέρθηκε και στο μήνυμα μου το οποίο διαβάστηκε στους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης από τον εκπρόσωπο μου, δεν ήταν δυνατόν να παρευρεθώ, κάτι για το οποίο δεσμεύομαι να γίνει την επόμενη χρονιά.

Με τιμη
Κυριάκος Τραϊανου
Πρόεδρος Τ. Κ Εξαπλατανου

2 σχόλια:

  1. Πρόεδρε Κυριάκο, πες αλήθεια υι σου έταξε ο Μπάτσης για να γράψεις το ευχαριστήριο; Και γιατί είχες εσύ την υποχρέωση να ευχαριστήσεις σε εκδήλωση που έλειπε και δεν οργάνωσε ο Δήμος; Η πολιτική του Μαυρογιαλούρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα ειναι ότι η Ανατολική Αλμωπία ανα χωριό έχει πιό ιδιαίτερη προσωπικότητα απ ότι ο Εξαπλάτανος σαν οικισμός.Π.χ. το Αετοχώρι ειναι παραδοσιακός οικισμος.Ο Αρχάγγελος έχει πολλά χαρίσματα. Πως θα αναδείξει η κοινότητα Εξαπλατάνου το ιδιαίτερο της ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365