Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Η Γεροβασίλη κάλεσε την Τζάκρη για εξηγήσεις -«Τα σχόλια ήταν ειρωνικά», απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Τζάκρη χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «απάτριδα» και «διεθνιστή»

Επιχείρηση να μαζευτούν τα ασυμμάζευτα ξεκίνησε στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις φωτιές που άναψαν οι δηλώσεις της Θεοδώρας Τζάκρη κατά του πρωθυπουργού.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Τρίτης, με εντολή του Αλέξη Τσίπρα, η κυρία Τζάκρη κλήθηκε από τη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Όλγα Γεροβασίλη, να δώσει εξηγήσεις.

 Η κ. Τζάκρη επιχείρησε να ανασκευάσει λέγοντας ότι οι δηλώσεις της παρερμηνεύτηκαν, ενώ της έγιναν αυστηρές συστάσεις τόσο για το περιεχόμενο όσο και για τον τόνο της παρέμβασης.

Το θέμα, πάντως, δεν πρέπει να θεωρείται λήξαν καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, στον αυριανό «πρωινό καφέ» αναμένεται να τεθεί ζήτημα αναφορικά με το αν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να παραμείνει στη θέση της αναπληρώτριας τομεάρχη Εξωτερικών του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Τζάκρη χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «απάτριδα» και «διεθνιστή», προκαλώντας την έντονη αντίδραση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Τζάκρη: Ακούστε το ηχητικό, τα σχόλια ήταν ειρωνικά

Στη διευκρινιστική της δήλωση, πάντως, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις της και πως οι αναφορές της ήταν ειρωνικές.

«Επειδή ορισμένα μέσα ενημέρωσης εμφανίζουν, σήμερα, αποσπασματικά και διαστρεβλωμένα την κριτική μου, σε χθεσινή μου συνέντευξη, απέναντι στην εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης και του Κ. Μητσοτάκη, δίνοντας την εντύπωση ότι υιοθετώ χαρακτηρισμούς που οι πατριδοκάπηλοι και οι δήθεν εθνικόφρονες της Δεξιάς συνηθίζουν να χρησιμοποιούν εναντίον της Προοδευτικής Παράταξης, καλώ όσους έσπευσαν να με κατηγορήσουν να ακούσουν το ηχητικό. Έτσι θα κατανοήσουν πως όσα ειπώθηκαν δεν αποτελούν παρά ειρωνικό και εμφατικό λόγο, προκειμένου να αναδειχθούν οι αντιφάσεις της εξωτερικής πολιτικής του Κ. Μητσοτάκη», αναφέρει η Θ. Τζάκρη, η οποία δείχνει αμετανόητη, μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις που αφορούν εθνικά θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365