Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Χρήστος Μπάτσης από Σαρακηνούς: Ο δρόμος που καλύπτει ένα από τα μεγαλύτερα αγροκτήματα κερασιών στον Δήμο Αλμωπιας έφτασε στο τέλος του

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας:



Μια σκέψη αρκετών κατοίκων των Σαρακηνών κάποτε, αν μπορεί να γίνει εκείνος ο δρόμος θα σωθούμε. Ακούσματα και συζητήσεις στα καφενεία πολλά χρόνια. Ήρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου και ο δρόμος που καλύπτει ένα από τα μεγαλύτερα αγροκτήματα κερασιών στον Δήμο Αλμωπιας έφτασε στο τέλος του. Μετά από πρόταση μου το 2015 ως δημοτικός σύμβουλος το συγκεκριμένο τμήμα μαζί με τον δρόμο Πιπεριά προς Σωσανδρα και ο δυτικός περιφερειακός της Αριδαιας από πρόταση έγιναν έργο.

Με το συγκεκριμένο έργο οι αγρότες θα έχουν ποιότητα στην πρόσβαση καθώς και ποιότητα στην μεταφορά των αγροτικών προϊόντων.

 Καλορίζικος λοιπόν, ΣυνεχιΖΟΥΜΕ για την Αλμωπία

6 σχόλια:

  1. Σβήσε το τσιγάρο. Το ποσό λαϊκός είσαι το καταλάβαμε όταν σε είδαμε να ανεβαίνεις στους Σαρακηνούς με την μερσεντες του δημου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν την ίδια mercedes την είχε ο πρώην δήμαρχος με οδηγό μάλιστα το πουλεν του τον δημοσιογράφο της καρδιάς μας,και πήγαιναν παντού μαζί δεν σας πείραζε??

      Διαγραφή
    2. Και τι σημαίνει το ότι ανέβηκε με την μερσεντές γι αυτό δεν είναι το αμαξι

      Διαγραφή
  2. σειρά η Αγία Παρασκευή για Δωροθέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Δήμαρχε.
    Ρίξε κανένα καρότσι άσφαλτο καο στην Αριδαία, φτάνει με τις τσιμενταρισμενες τρύπες.
    Προμάχους μας κατάντησες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365