Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Χρήστος Νιβουρλής: «Μόνο λόγια και υποσχέσεις στους αγρότες από τη Δημοτική Αρχή»

Δελτίο Τύπου συνδυασμού Αλμωπίας της Καρδιάς μας

Η αρδευτική περίοδος φτάνει στο τέλος της και η Δημοτική Αρχή απέδειξε όλους αυτούς τους μήνες πως άφησε τα πάντα στην τύχη τους. Κανένα σχέδιο και κανένας προγραμματισμός, με αποτέλεσμα οι αγρότες να προσπαθούν να σώσουν ότι μπορούν μόνοι τους.



Φτάσαμε στον Σεπτέμβριο και δεν υπάρχει ακόμα εργολάβος για την άρδευση. Αυτό λέει πολλά για την ανοργανωσιά που υπάρχει και σε αυτόν τον τομέα. Δυστυχώς, μόνο λόγια και υποσχέσεις χωρίς ουσία.

Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του αποδείχτηκαν απροετοίμαστοι και πρόχειροι και δεν κατάφεραν να σηκώσουν το βάρος του αγροτικού κόσμου που περιμένει έργα και όχι λόγια. Λιγότεροι υδρονομείς με μικρότερη διάρκεια, καθυστερήσεις στην αποκατάσταση των βλαβών και ερασιτεχνισμός χαρακτήρισαν την μέχρι τώρα πορεία τους.

Σε μια χρονιά που το αγροτικό εισόδημα υπέστη μεγάλο πλήγμα λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, δεν υπήρξε καμία δυναμική παρέμβαση από τον Δήμαρχο προς την κεντρική εξουσία.

Όλα αυτά και πολλά άλλα δημιουργούν μια άσχημη κατάσταση και δικαιώνουν όλους εμάς που επιστήσαμε από νωρίς την προσοχή και ζητήσαμε εγρήγορση και αποτέλεσμα.

Χρήστος Νιβουρλής
Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας»

5 σχόλια:

  1. αγαπητέ κύριε Νιβουρλή τι έκανε ο συνδυασμός σας 4 χρόνια στην Ίδα ? μηδέν έργο , μηδέν κατασκευές , μηδέν ασφαλτοστρώσεις .
    Στους τσιμενταύλακες μέσα στο χωριό τρέχουν οι αποχετεύσεις και κανείς δεν μιλάει.
    Που βρίσκεται έστω μία παιδική χαρά στο χωριό μας που ειναι το χωριό με την περισσότερη νεολαία στην Αν Αλμωπία? Πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλη πληγή αυτό με την παιδική χαρά,από το 2007 ρημάζει όλα τα παιδιά μαζεύονται στην εκκλησία και στο δημοτικό που και πάλι σαν σχολείο δεν έχει τίποτα.

      Διαγραφή
  2. κ.Νιβουρλή μηπως μπορειτε να πειτε πιο ειναι το εργο που δειξατε 4 χρονια στο Γαρεφι...Ανυπαρκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Pjos.milaj.mboris.na.mas.pis.pjomxorafisu.emine.
    Apotisto.kalitera.na.mi.milas.🤠🤠🤠🤠🤠🥳🥳

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το μεγάλο λάθος του Μπίνου ήταν που έδωσε εξουσία σε άτομα όπως Μπάτσης Κετικίδης Γεωργίου κλπ άσχετους οι οποίοι έγιναν παράγοντες του δήμου....τρίζουν τα κόκαλα του Δημοσθέση Τυμπανίδη...έλεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365