Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Συνοριοφύλακας στη Χίο ο Τάσος Ποτσέπης από την Έδεσσα

Είχε κριθεί ακατάλληλος για Ειδικός Φρουρός αλλά φέτος μπήκε στη Συνοριακή Φρουρά

Στη Συνοριακή Φρουρά της Χίου εισήχθη με 3.100 μόρια, ο Τάσος Ποτσέπης από την Έδεσσα, γνωστός και ως «Αγάπη Μόνο» από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις.


Ο Ποτσέπης φωτογραφήθηκε με τη στολή του, ανακοινώνοντας τα νέα μέσα από τους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα.

Να σημειωθεί πως πέρυσι ο ψυχίατρος έκοψε από την Αστυνομία τον «αγάπη μόνο» που είχε κάνει τα χαρτιά του για ειδικός φρουρός στο σώμα της ΕΛΑΣ.

Ο Τάσος Ποτσέπης μπορεί να κρίθηκε από την υγειονομική Επιτροπή της ΕΛΑΣ ακατάλληλος για να ενταχθεί στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως Ειδικός Φρουρός αφού κόπηκε στην ψυχοτεχνικά τεστ ωστόσο φέτος φαίνεται πως κρίθηκε κατάλληλος και πλέον θα βρίσκεται στη Χίο.

1 σχόλιο:

  1. Αν αυτή είναι η στολή του συνοριοφύλακα και τα διακριτικά του, εγώ τότε είμαι ο πίκατσου. Ας περάσει πρώτα ψυχοτεχνικά και έχει ο θεός... Ποτέ δεν ξέρει κανείς... θαύματα γίνονται ακόμη και στις μέρες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365