Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Δήμος Αλμωπίας: Στηρίζει με συγκέντρωση τροφίμων και άλλων ειδών την Καρδίτσα

Ανακοίνωση

Ο Δήμος Αλμωπίας  σε συνεργασία με την ΔΗΚΕΑ δείχνει ακόμη μια φορά το ανθρώπινο πρόσωπο της και στέκεται κοντά στους πολίτες της Καρδίτσας, που δοκιμάστηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα τα οποία έπληξαν την περιοχή τους  τις τελευταίες μέρες.



Στο  πλαίσιο της στήριξης των πλημμυροπαθών ο Δήμος Αλμωπίας  θα προβεί στη συγκέντρωση τροφίμων και άλλων ειδών  από Tετάρτη 30/09/2020 και έως Τετάρτη 07/10/2020 από τις 9.00πμ -13.00μμ ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τους πληγέντες.

Ειδικότερα, όσοι πολίτες θέλουν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, μπορούν να φέρνουν  νερά, χυμούς, γάλατα, κονσέρβες, μακαρόνια, όσπρια, φρυγανιές, είδη υγιεινής και καθαριότητας, σερβιέτες, πάνες και συσκευασμένα τρόφιμα. 

Αυτές τις ώρες η μικρή συνεισφορά στους πληγέντες του νομού Καρδίτσας συμβάλλει σε μια κοινωνία αλληλεγγύης και προσφοράς.

Σημείο συγκέντρωσης ειδών ορίζεται το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αλμωπίας, το οποίο βρίσκεται στον κυκλικό κόμβο Αριδαίας-Τσακώνων.

Τηλ. Επικοινωνίας 2384021300

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365