Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Αλμωπία: Γκρεμίστηκε τo κτίριο της Αστυνομίας στην Σωσάνδρα (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο του Aridaia365.gr

Γκρεμίστηκε σήμερα το πρωί το κτίριο στο οποίο για δεκαετίες στεγαζόταν η αστυνομία στην Σωσάνδρα Αλμωπίας.


Ένα κτίριο το οποίο εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν χρησιμοποιούνταν, αποφασίστηκε με ενέργειες της περιφέρειας, του δήμου και της τοπικής κοινότητας να γκρεμιστεί, αφού το τελευταίο χρονικό διάστημα θύμιζε ερείπιο.

Ο χώρος στον οποίο βρισκόταν το κτίριο αναμένεται να αξιοποιηθεί και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα γίνει παιδική χαρά.

Παρόν ήταν ο Βουλευτής Πέλλας και Περιφερειακός Σύμβουλος  Λάκης Βασιλειάδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης, καθώς και μέλη της Τ.Κ. Σωσάνδρας προεξάρχοντως του προέδρου Δημήτρη Καραμήτσου.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο του Aridaia365.gr












8 σχόλια:

  1. με τις παιδικές χαρές τι γίνεται ρε παδια? Στην Αριδαία υπάρχει ένα φοβερό θρίλερ με την καινούργια υπερσύγχρονη παιδική χαρά η οποία δεν έχει παραδωθεί και είναι αφύλαχτη.Έχουν γίνει ζημίες σε ένα έργο που έπρεπε να είναι στολίδι!
    Έχει ο Δήμος την πολυτέλεια να χάνει τέτοιο έργο? Ποιός ειναι ο εργολάβος..ποιός είναι ο Υπουργός ο Δημαρχος να τα βρούνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποτε θα γκρεμιστεί το κτίριο διπλα στο 1ο γυμνάσιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους,η μισητή Βαστίλλη της Σωσανδρας δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια στον Κο Καραμήτσο,που τα κατάφερε ,σε τόσο λίγο χρονο,εκεί που απέτυχαν όλοι οι προηγούμενοι πρόεδροι.Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το κτίσμα είχε κριθεί επικίνδυνο και κατεδαφίστηκε με μέριμνα και έξοδα της ΕΤΑΔ Α.Ε. Να μην γράφονται ανακρίβειες παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΦΕ ΜΑΖΙ,ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ Ο ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το κτίριο έχει κριθεί επικίνδυνο εδώ και πολλά χρόνια.Γι αυτό εδώ και χρόνια το κύκλωναν με κορδέλες σημανσης Επομενως αγαπητή Elisavet καλά είναι καποιοι ΜΗ κάτοικοι Σωσανδρας να μην κάνουν τον έξυπνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ανώνυμε, το κτήριο μπορεί να είχε κριθεί επικίνδυνοπριν από πολλά χρόνια και από τοτε να λαμβάνονταν μέτρα ασφαλείας προληπτικά προς αποφυγή ατυχημάτων, αλλά πρωτόκολλο κατεδάφισης εκδόθηκε τον περασμένο Μάρτιο με προθεσμίες βραχυχρόνιες. Δυστυχώς μας πρόλαβε η πανδημία και το γενικό απαγορευτικό. Από τέλη Μαΐου ήμασταν σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο της κοινότητας και του έδωσα τον λόγο μου ότι η ΕΤΑΔ θα εναρμονιστεί με το γράμμα του πρωτοκόλλου, απλά οι διαδικασίες ληψεως απαραίτητων εγκρίσεων και αδειών πάντα απαιτούν χρόνο. Γεννήθηκα στην Αριδαία, ο πατέρας μου διετέλεσε δημαρχός της και αισθάνομαι υπερήφανη που βοήθησα τον τόπο μου και έναν άνθρωπο που ενδιαφέρθηκε πολύ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365