Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Π.Ε. Πέλλας: Απαγόρευση κυκλοφορίας 1 - 5 το βράδυ και χρήση μάσκας παντού αναμένεται να ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός

Θυμίζουμε πως η Π.Ε. Πέλλας βρίσκεται στο τρίτο επίπεδο του Χάρτη

Νυχτερινό lockdown έρχεται στην Π.Ε. Πέλλας, με απαγόρευση κυκλοφορίας τις βραδινές ώρες και συγκεκριμένα από την 1 το βράδυ, έως τις 5 τα ξημερώματα, επίσης η χρήστη μάσκας θα είναι υποχρεωτική και στους εξωτερικούς χώρους.


Επί της ουσίας θα είναι τα μόνα μέτρα που θα επηρεάσουν την Π.Ε. Πέλλας, ενώ το γενικό lockdown στο Νομό δεν συζητιέται στα κέντρα αποφάσεων, εκτός και αν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες ώρες.


Θυμίζουμε πως η Π.Ε. Πέλλας βρίσκεται στο τρίτο επίπεδο του Χάρτη, με το επιδημιολογικό φορτίο τις τελευταίες μέρες να έχει σταθεροποιηθεί σε σχετικά καλά επίπεδα, σε σχέση με αυτά που ίσχυαν πριν δύο-τρεις βδομάδες, αφού τα ενεργά κρούσματα τις τελευταίες μέρες είναι μόνιμα κάτω από τα 90, ενώ οι περιοχές που μπήκαν σε lockdown και έχουν περίπου τον ίδιο πληθυσμό με την Πέλλα, είχαν πάνω από 200 ενεργά κρούσματα την ίδια χρονική περίοδο.


Όλοι περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στις 19:00, όπου θα γίνουν ξεκάθαρα τα νέα μέτρα.

5 σχόλια:

  1. Και εσυ που το ξες,πηρες τηλ τν Κούλη ρε Καραγιανιδη? Τρομάζεται τν κοσμο για να μπει στο άρθρο να αποσπάσεις κλικ και views.Ο φόβος πουλάει και εσυ κερδιζεις μιζερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς και τον πήρα τηλ γιατί μόλις ανακοίνωσε τα συγκεκριμένα μέτρα. Έχουμε και εμείς τις πληροφορίες μας και όπως κατάλαβες ενημερώνουμε σωστά τον κόσμο, δεν το παίζουμε έξυπνοι πίσω από την ανωνυμία.
      Γιώργος Καραγιαννίδης

      Διαγραφή
  2. 18:58 πάτησα αποστολη σχολίου στης 19:00 ηταν το διαγγελμα.Οπότε τζαμπα η απαντηση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν καταλαβαίνω το ύφος του σχολίου σου, γιατί μου την λες επειδή είχα σωστές πληροφορίες. Και επίσης όταν λες τι νέα μέτρα υπάρχουν ο φόβος που κολλάει;

      Διαγραφή
  3. Και πως θα βρίσκονται τα παράνομα ζευγαριακια....μέρα μεσημέρι χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365