Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020

Με πρωτοβουλία Λάκη Βασιλειάδη συνάντηση εργασίας για τι Λαϊκές Αγορές στο Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων

Δελτίο Τύπου

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης, μαζί με τον Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Στράτο Σιμόπουλο πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Λαϊκές Αγορές, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Σωματείου Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», Λάζαρος Παυλίδης και από την Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών-Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας - Θράκης & Θεσσαλίας η Γενική Γραμματέας Ελένη Μαραγκάκη και ο Β’ Γενικός Γραμματέας Κωνσταντίνος Καρυπίδης. Από πλευράς Υπουργείου, πέραν από τον Υπουργό, παραβρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε:

«Συζητήσαμε για τις Λαϊκές Αγορές και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την αναγκαία επιβολή των υγειονομικών μέτρων. Τοποθετηθήκαμε επίσης, αναφορικά με το νέο κυβερνητικό νομοσχέδιο που θα αφορά τη λειτουργία των Λαϊκών Αγορών. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Υπουργού, πρόκειται για μία συθέμελη αλλαγή της σημερινής δυσλειτουργικής κατάστασης για την οποία ευθύνεται και η προηγούμενη Κυβέρνηση.

Στις Λαϊκές Αγορές της Βόρειας Ελλάδας δραστηριοποιείται ένα μεγάλο μέρος των παραγωγών της Πέλλας. Είμαστε εδώ για να μαθαίνουμε και να κατανοούμε σε βάθος τις προκλήσεις και τα προβλήματα και να παρεμβαίνουμε όπως και όπου χρειάζεται ώστε να είμαστε αποτελεσματικοί.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365