Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Αριδαία: Επικό περιστατικό με μακροχέρη ανήλικο αθίγγανο

Ενα περιστατικό για γέλια και για κλάματα έλαβε χώρα πριν λίγα λεπτά σε Μεζεδοπωλείο στην Αριδαία

Ενα περιστατικό για γέλια και για κλάματα έλαβε χώρα πριν λίγα λεπτά σε Μεζεδοπωλείο στην Αριδαία.


Συγκεκριμένα την ώρα που έφευγε μια παρέα από ένα τραπέζι που βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο του Μεζεδοπωλείου, πέρασε νεαρός ανήλικος μακροχέρης αθίγγανος,  ο οποίος πήρε πάνω από το τραπέζι τα χρήματα τα οποία είχε αφήσει η παρέα για να πληρώσει τον λογαριασμό. 

Για κακή του τύχη έγινε αντιληπτός από τους υπαλλήλους του καταστήματος, οι οποίοι τον πήραν στο κυνήγι και κατάφεραν μετά από περίπου 200 μέτρα να τον ακινητοποιήσουν και να πάρουν πίσω το χρηματικό ποσό.

4 σχόλια:

  1. Εκπαίδευση κάνουν τα παιδιά στην αλμωπία αφού επιτύχουν θα πάνε και παρακάτω,τεράστια πληγή για την περιοχή μας το ορμητήριο τους στο ποτάμι απλώνεται προς όλες τις κατευθύνσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλη πληγή αυτοί οι αθιγγκανοι! Το κλέψιμο πάει σύννεφο... και οι διαρρήξεις σε σπίτια το ίδιο! Η αστυνομία κάνει καλά την δουλειά της, τους συλλαμβάνει αλλά η νομοθεσία είναι χαλαρή κ τους αφήνει ξανά ελεύθερους! Χρειάζεται αυστηροποιηση των ποινών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mεγάλο μπελά βρήκε η τοπική κοινωνία με τους αθίγγανους κλεψιά,ζητιανιά, κάψιμο καλωδίων όλα τα καλά.
    Ποιος έχει την ευθύνη για την εγκατάστασή τους εκεί στο ποτάμι?
    Φυσικά ο κανένας γιατί κράτος απλά δεν υπάρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ στην χαλκιδονα αυτό κάνουν οι τσιγγάνοι με το που γεννιούνται έτσι για το καλό. Πρέπει να βρούμε νησί όπως την Σπιναλόγκα να τους πάμε όλους εκεί μέχρι να γίνουν άνθρωποι. Εμείς το επιτρέπουμε αυτό να γίνεται. Κανένας άλλως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365