Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Στην Σκύδρα ο Χαρδαλιάς: Κλείνει το εργοστάσιο

Επί τόπου ο Νίκος Χαρδαλιάς

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πέλλα μετά τον εντοπισμό 114 κρουσμάτων κορονοϊού στο Μαυροβούνι Σκύδρας. Όλα τα κρούσματα εντοπίστηκαν σε εταιρεία κονσερβοποιίας. Επί τόπου ο Νίκος Χαρδαλιάς.



Διαβάστε την ανακοίνωση της πολιτικής προστασίας:

Λόγω επιβεβαιωμένου υψηλού επιδημιολογικού φορτίου (114 κρούσματα) σε εταιρεία κονσερβοποιίας στο Μαυροβούνι Σκύδρας Νομού Πέλλας, κατόπιν σχετικών ελέγχων, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, καθώς και σε συνεννόηση με τα στελέχη του ΕΟΔΥ που διενεργούν επιτόπιους ελέγχους, αναστέλλεται η λειτουργία της εν λόγω εταιρείας στο σύνολό της, συμπεριλαμβανομένων όλων των υποδομών και των εγκαταστάσεών της, και κάθε είδους χώρων κύριων και βοηθητικών, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19.

Η ανωτέρω αναστολή λειτουργίας ισχύει για 10 ημέρες από 02-10-2020 και ώρα 12.00 έως 11-10-2020 και ώρα 12.00.

15 σχόλια:

  1. Κάντε μια έρευνα, πείτε μας σε ποια χωριά υπάρχουν κρούσματα..θα γίνει χαμός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξαφνικά βγήκαν; περίμεναν να τελειώσει και η φρούτο σαλάτα και το κλείσανε για να πάρουν και λεφτά ως πλητομενοι. Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως είπατε το όνομα για το Παυλίδη, έτσι να πείτε και το όνομα του εργοστασίου στην Σκυδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραίες καταστάσεις ξαφνικά ενημέρωση για 114 κρούσματα μέχρι χθες που ήταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου ρε Χαρδαλιά ΑΕΚΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και που είναι τα 114 κρούσματα?
    Ονομάστε και πιο εργοστάσιο από τα 2 αναφέρεστε που υπάρχουν στο Μαυροβούνι...
    Επίσης αυτοί οι 114 τόσες μέρες έχουν έρθει σε επαφή κ με άλλους κ οι άλλοι με. Αλλους... Που είναι η ιχνηλατιση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τα δύο είχαν πολύ καιρό τώρα. Και ο Κρόνος και το αλλο

      Διαγραφή
    2. Ο Κρόνος είναι. Γιατί σάμπως το άλλο δεν είχε; εγώ ξέρω τουλάχιστο ένα άτομο από το άλλο που ήταν θετικός αλλά μούγκα. Συνέχισε κανονικά την λειτουργία του

      Διαγραφή
  7. Πέσαμε από τα σύννεφα!!!! Γελοίοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από τον Αύγουστο το ακούμε ότι γίνεται χαμός στο συγκεκριμένο εργοστάσιο αλλά τελικά το χρήμα πάνω απ' όλα ! Όλοι το ξέρανε κ κανένας δεν έκανε τίποτα... Μα γιατί άραγε ; Δεν ξεφύτρωσαν έτσι τόσα κρούσματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ (ΑΡΙΣΤΟΙ) ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΧΘΕΣ ΟΙ(ΧΩΡΙΑΤΕΣ) ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελλας στο μεγαλειο σου, μεχρι και σε αυτη την περιπτωση υπαρχει κομπινα για να τα αρπαξουν καποιοι και φυσικα να μην σταματισει το εργοστασιο σε περιοδο αυξημενης παραγωγης και μια δικαιολογια ακομα να παρατεινουν τα μετρα μπραβο και παλι μπραβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Κρόνος είναι. Γιατί σάμπως το άλλο δεν είχε; εγώ ξέρω τουλάχιστο ένα άτομο από το άλλο που ήταν θετικός αλλά μούγκα. Συνέχισε κανονικά την λειτουργία του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365