Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020

Π.Ε. Πέλλας: Δείτε πόσα πρόστιμα έχουν επιβληθεί για καύσεις σε οικοπεδικούς χώρους και γεωργικές εκτάσεις

23 περιπτώσεις

Διοικητικά πρόστιμα στο Νομό Πέλλας για καύσεις σε οικοπεδικούς χώρους και γεωργικές εκτάσεις.

Διοικητικά πρόστιμα σε 23 περιπτώσεις, ύψους 200 έως 800  ευρώ έχουν  βεβαιωθεί από πυροσβεστικούς υπαλλήλους του Νομού Πέλλας κατά την διάρκεια της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου για χρήση φωτιάς σε οικοπεδικούς χώρους και για καύσεις υπολειμμάτων καλλιεργειών κατά παράβαση της 19/2020 Πυροσβεστικής Διάταξης. Επιπλέον, για περιπτώσεις καύσεων σε γεωργικές εκτάσεις, ενημερώνεται σχετικώς ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.), με την κοινοποίηση των συντεταγμένων της γεωργικής έκτασης και κατά συνέπεια την περικοπή ή τον αποκλεισμό από τις σχετικές επιδοτήσεις, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις.

Επισημαίνεται ότι η καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, επιτρέπεται μόνο κατόπιν έκδοσης αδείας καύσης, από τις κατά τόπους αρμόδιες Πυροσβεστικές Υπηρεσίες με τις απαιτούμενες προϋποθέσεις και τα αναγκαία μέτρα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Νομοθεσία.

Οι έλεγχοι, θα είναι εντατικοί κι αυστηροί και θα αφορούν περιπτώσεις τόσο σε οικοπεδικούς χώρους, όσο και σε γεωργικές εκτάσεις και_βοσκοτόπους.
  
*Φωτο αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365