Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Έδεσσα: Νέες υποδομές και συντηρήσεις σε παλιό Άγιο Αθανάσιο και Άρνισσα (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Σημαντικές εργασίες πραγματοποιούνται στον παλιό Άγιο Αθανάσιο και στην Άρνισσα.


Στον παλιό Άγιο Αθανάσιο διαμορφώνεται χώρος parking λεωφορείων και κατασκευάστηκε τοιχίο αντιστήριξης στην είσοδο του οικισμού, ενώ διαμορφώθηκαν πεζοδρόμια και πλακόστρωτα και πραγματοποιήθηκαν πολλές παρεμβάσεις εξωραϊσμού του πολύ σημαντικού αυτού παραδοσιακού οικισμού του Δήμου Έδεσσας.


Στην Άρνισσα κατασκευάστηκαν πεζοδρόμια, για τη διασύνδεση των παιδικών χαρών και των αθλητικών χώρων, στους οποίους είχαν πραγματοποιηθεί παρεμβάσεις λίγους μήνες νωρίτερα.


Ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, δήλωσε σχετικά: 


«Με σχεδιασμό και πολύ όρεξη για δουλειά συνεχίζουμε την προσπάθεια…

Μία προσπάθεια που είναι ομαδική και θέλω να ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου, τον Αντιδήμαρχο για την Βεγορίτιδα Σωτήρη Μούκα και τους Προέδρους της Άρνισσας Νίκο Παπαγιαννίδη και Αγίου Αθανασίου Πέτρο Βερικούκη. Μέσα από την συνεργασία μας πετυχαίνουμε σημαντικούς στόχους!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365