Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Εύκολη νίκη για τον Εδεσσαϊκό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Οι πράσινοι της Έδεσσας ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης 

Εύκολο απόγευμα είχε ο Εδεσσαϊκός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, αφού επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2 - 0 του Θερμαϊκού Θέρμης.


Οι πράσινοι της Έδεσσας ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια έφτασαν στην επικράτηση.


Το 1 - 0 έκανε ο Στογιαννίδης στο 65ο λεπτό, ενώ το τελικό 2 - 0 ο Τσιμογιάννης στις καθυστερήσεις. Μάλιστα τα γκολ οι ποδοσφαιριστές του Εδεσσαϊκού τα αφιέρωσαν στον προπονητή Βασίλη Ασλανίδη, ο οποίος βρισκόταν στην εξέδρα και πρόσφατα πέρασε μία σοβαρή περιπέτεια υγείας.


Εδεσσαϊκός: (Βάϊος Στεριόπουλος - Δημήτρη Πασχαλίδης)Ηλιόπουλο, Μαυροπουλο, Στογιαννιδη, Μωυσιδη, Τζιμογιαννη, Αβραμιδη, Πουπη, Τούφα, Χατζηγεωργιου, Κυζιριδη και Καραδημο 

Έπαιξαν και οι Παπουτσίδης, Κεραμιδάς και Μίσκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365