Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020

Ο “Αγάπη μόνο” από την Έδεσσα ένα βήμα πιο κοντά στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας

Η δημοσίευση των τελικών αναμορφωμένων κυρωμένων πινάκων του διαγωνισμού πρόσληψης Συνοριακών Φυλάκων βρίσκει τον Τάσο Ποτσέπη στην κορυφή της λίστας σε τρία ελληνικά νησιά

Ένα βήμα πιο κοντά στο να εκπληρώσει το όνειρό του και να βρεθεί στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας ως συνοριοφύλακας, βρίσκεται ο Τάσος Ποτσέπης.


Η δημοσίευση των τελικών αναμορφωμένων κυρωμένων πινάκων του διαγωνισμού πρόσληψης Συνοριακών Φυλάκων βρίσκει τον Τάσο Ποτσέπη στην κορυφή της λίστας σε τρία ελληνικά νησιά.


Μάλιστα ο ίδιος μοιράστηκε την εξέλιξη αυτή με τους διαδικτυακούς του φίλους, όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω.


Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη δημοσίευση των τελικών αναμορφωμένων κυρωμένων πινάκων του διαγωνισμού πρόσληψης Συνοριακών Φυλάκων αναφέρει:


“Κατόπιν της εξέτασης των προσφυγών από το Α.Σ.Ε.Π., ανακοινώνεται η δημοσίευση των τελικών αναμορφωμένων κυρωμένων πινάκων κατ΄ αρχήν πληρούντων τα προσόντα κατά φθίνουσα σειρά μορίων και αυτών που δεν πληρούν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις για πρόσληψη, του διαγωνισμού πρόσληψης Συνοριακών Φυλάκων Ορισμένου Χρόνου σε Περιφερειακές Ενότητες των Περιφερειών Αττικής, Πελοποννήσου και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και σε Περιφερειακές Ενότητες και Νήσους των Περιφερειών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου.


Οι υποψήφιοι/ες Συνοριακοί Φύλακες Ορισμένου Χρόνου των εν λόγω διαγωνισμών θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των Προκαταρκτικών Εξετάσεων εντός των αμέσως επόμενων ημερών.


Επισημαίνεται ότι η προκήρυξη για πρόσληψη 266 Συνοριακών Φυλάκων Ορισμένου Χρόνου στην Ελληνική Αστυνομία σε Περιφερειακές Ενότητες και Νήσους των Περιφερειών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου εκδόθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «Ενίσχυση της εθνικής ικανότητας ελέγχου και επιτήρησης των εξωτερικών συνόρων με πρόσληψη προσωπικού», η οποία  συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας.


Περαιτέρω, οι προσλήψεις 480 Συνοριακών Φυλάκων Ορισμένου Χρόνου στην Ελληνική Αστυνομία σε Περιφερειακές Ενότητες των Περιφερειών Αττικής, Πελοποννήσου και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, συγχρηματοδοτούνται σε ποσοστό 75% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης στο πλαίσιο της Δράσης «Δομές και Λειτουργικότητα των Π.Κε.Κ.» και κατά 25% από Εθνικούς Πόρους.


2 σχόλια:

  1. Βάλανε όλους τους τρελούς να φυλάνε την Ελλάδα, στους δήμους που δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα και μετά η Ελλάδα πως θα σωθεί και θα πάει μπροστά.απορω πως βάζουν τέτοια άτομα. Αυτός εδώ έχει τρελοχσρτο.πως τον εμπιστεύτηκαν απορώ. Ελλάς το μεγαλείο σου.η χώρα των μέσων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365