Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Ανακοίνωση

Φίλες και φίλοι συνδημότες,

Στην Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας αποσκοπώντας στην όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών θεωρούμε ότι η  παροχή υπηρεσιών στον τομέα της ύδρευσης – αποχέτευσης θα πρέπει να :



Προστατεύει τη δημόσια υγεία.
Να σέβεται το περιβάλλον.
Να στηρίζει και να συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη.
Να εξασφαλίζει την κοινωνική αποδοχή.

Το νέο Δ.Σ και το προσωπικό της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας στοχεύοντας στην βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών της επιχείρησης θα βρίσκονται διαρκώς κοντά στους δημότες στην προσπάθεια επίλυσης τυχόν προβλημάτων.
Η πρόκληση είναι μεγάλη και το αντικείμενο υποχρεώσεων της επιχείρησης πολλαπλασιάστηκε. Τα έσοδα της διατίθενται δεσμευτικά και μόνο για τους σκοπούς της ύπαρξης και της λειτουργίας της.

Ως εκ τούτου η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα για να επιτύχει δίκαια, καινοτόμα και  αποτελεσματικά συστήματα διοίκησης – διαχείρισης  και παραγωγής σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της.

Το έργο του νέου Δ.Σ. της Επιχείρησης είναι διπλό:
να αναβαθμίσει το βιοτικό επίπεδο των δημοτών μέσω της προσφοράς βέλτιστων υπηρεσιών και εξεύρεσης λύσεων σε θέματα ύδρευσης και αποχέτευσης, αλλά και 
να φροντίσει για τη  βιωσιμότητα της Επιχείρησης.

Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας έως σήμερα έχει επιτελέσει τεράστιο έργο στον τομέα της σύγχρονης υποδομής στον Δήμο μας και ζητάμε την καθολική συμπαράσταση, κατανόηση και βοήθεια στην πραγματοποίηση των οραματισμών μας για μια όμορφη, σύγχρονη και ανθρώπινη πόλη της Αριδαίας αλλά και των Τοπικών Κοινοτήτων.

Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας υλοποιεί σημαντικά έργα με ισχυρό αποτύπωμα στην ποιότητα ζωής των δημοτών. Η διασφάλιση της ποιότητας κατασκευής αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τη διοίκηση. Πολύ σύντομα η Δημοτική Αρχή δρομολογεί την παραγωγή ακόμη περισσότερων έργων τεράστιας σπουδαιότητας».

Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να καταθέσει προτάσεις, που συνολικά προσεγγίζουν τα 10.000.000 ευρώ, αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία της,  το νέο πρόγραμμα ανάπτυξης και αλληλεγγύης της Αυτοδιοίκησης «Αντώνης Τρίτσης», το ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ αλλά και το ΠΕΠ Κεν. Μακεδονίας.

Σύμμαχός της στο δύσκολο αυτό έργο είναι η εμπειρία, αλλά και η υπευθυνότητα του προσωπικού, της επιχείρησης.

Για εμάς στη Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας,  το θέμα της διαχείρισης του νερού αλλά και όλων των θεμάτων ύδρευσης και αποχέτευσης βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα της.

Δίνουμε τη δική της καθημερινή μάχη  για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών, τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, τον αναπτυξιακό προσανατολισμό και φυσικά τη σωστή διαχείριση του νερού. 

Η σωστή διαχείριση, διάθεση και προστασία των υδατικών πόρων του Δήμου της είναι τόσο σημαντική όσο και η αξία του καθαρού νερού για την διατήρηση της ζωής και τη δημιουργία του μέλλοντος που της αξίζει!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Θα θα θα.. Κοίτα να δείς πρόεδρε τί θα κάνεις με το αρσενικό.. Όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε να 'χαμε να πούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365