Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Σκύδρα: Έκλεισε το σχολείο του Λουτροχωρίου λόγω κρουσμάτων

Διαβάστε όσο είπε ο κ. Τζαμτζής στο newsit.gr

Στο newsit.gr μίλησε ο Αντιπεριφεριάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής για τη νέα συρροή κρουσμάτων στην Πέλλα.


Διαβάστε όσο είπε ο κ. Τζαμτζής στο newsit.gr:

“Ο ΕΟΔΥ δεν μας έχει ενημερώσει για κάτι. Όπως μάθαμε τα κρούσματα βρέθηκαν μετά την δειγματοληψία που έγινε προχθές σε όλο το προσωπικό. Όλα ξεκίνησαν από μια εργαζόμενη της κονσερβοποιίας, η οποία είχε κάποια συμπτώματα και στο τεστ του κορονοϊού βρέθηκε θετική. Από την ίδια κόλλησε και ο σύζυγος της ενώ έκλεισε και το σχολείο Λουτροχωρίου. Αμέσως ξεκίνησε η φάση της ιχνηλάτησης με αποτέλεσμα από την στιγμή που η γυναίκα ερχόταν στη δουλειά της να πάρουν δείγματα και από τους εργαζόμενους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365