Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:

ζώδια σήμερα 22/10 Κριός

Παραχωρήστε το μικρόφωνο σε κάποιον άλλο, αγαπητοί Κριοί! Ο Ήλιος μπαίνει στον Σκορπιό και τον 8ο Οίκο σας της οικειότητας, εστιάζοντας στις ιδιωτικές σας στιγμές. Για τον επόμενο μήνα μπορείτε να τις διαθέσετε στον εαυτό σας ή στο ιδιαίτερο άτομο της ζωής σας.
Μην παραφορτώσετε το πρόγραμμά σας με κοινωνικές υποχρεώσεις, θα είστε πιο ευτυχείς στο κρεβάτι αγκαλιά με το ταίρι σας. Παράλληλα, αυτή την περίοδο μπορείτε να βάλετε τα οικονομικά σας σε τάξη και να ενδυναμώσετε τις σχέσεις στον στενό σας κύκλο!

ζώδια σήμερα Ταύρος .

Οι πιο στενές σας σχέσεις περνούν στο προσκήνιο, αγαπητοί Ταύροι! Ο ζωοδότης Ήλιος περνά στον Σκορπιό και θα φωταγωγεί τον 7ο Οίκο σας των δεσμών μέχρι τις 21 Νοεμβρίου.
Αν είστε δεσμευμένοι, θα ευεργετηθείτε από τον συνδυασμό δυνάμεων με το ταίρι σας. Αν είστε ελεύθεροι, ένα πολλά υποσχόμενο άτομο θα μπει απρόσμενα στη ζωή σας.
Οι πιο σημαντικοί δεσμοί σας να τονωθούν αυτή την περίοδο, ακόμα κι αν έχετε να μιλήσετε καιρό με κάποια άτομα. Επίσης, οι επαγγελματικές συμπράξεις θα αρχίσουν να γίνονται εντυπωσιακά προσοδοφόρες! 

ζώδια σήμερα 22/10 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, θα ήταν λίγο να περιγραφείτε μόνο ως «πολυάσχολοι»! Αλλά πόσες υποχρεώσεις σας διεκπεραιώνετε τελικά τον τελευταίο καιρό; Αυτό μπορεί να αλλάξει στο εξής, χάρη στο πέρασμα του Ήλιου στον Σκορπιό και τον 6ο Οίκο σας της οργάνωσης. Αξιοποιήστε το διάστημα μέχρι τις 21 Νοεμβρίου, για να βάλετε προτεραιότητες σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Τακτοποιήστε το σπιτικό και τον εργασιακό σας χώρο, ετοιμάστε και βάλτε στο ψυγείο γεύματα για τις επόμενες μέρες. Φανείτε προνοητικοί όσον αφορά τα καθήκοντα και τον ελεύθερο χρόνο σας… Γιατί μέρος αυτού πρέπει να τον διαθέσετε πλέον και στην εξάσκησή σας!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Χαμογελάστε, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο Ήλιος της φόρτισης θα διαμένει στον Σκορπιό και τον 5ο Οίκο σας του ρομαντισμού και της επίδειξης μέχρι τις 21 Νοεμβρίου. Αν είστε αδέσμευτοι, θα λάμπετε σε κάθε χώρο που θα βρεθείτε… Και μην εκπλαγείτε από τις πολλές προσεγγίσεις που θα δεχθείτε. Οι δεσμευμένοι θα νιώσετε να αναζωπυρώνετε το πάθος στη σχέση σας. Δεν αποκλείονται οι συζητήσεις για το «επόμενο βήμα» ή/και την απόκτηση απογόνου. Αλλά αφήστε λίγο χρόνο και για τη δημιουργικότητά σας, που θα βιώσει απαράμιλλη άνθιση αυτή την περίοδο!

ζώδια σήμερα 22/10 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, ασχοληθείτε με τη «φωλιά» σας! Φίλοι και συγγενείς αναμένεται να σας επισκέπτονται συχνά από τώρα και μέχρι τις 21 Νοεμβρίου: Ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό και ενεργοποιεί τον 4ο Οίκο σας της θαλπωρής κα της τρυφερότητας. Είναι μια ευκαιρία να απομακρυνθείτε από τις κοινωνικές εξόδους και να περάσετε χαλαρό χρόνο στα ιδιαίτερα διαμερίσματά σας. Κάντε μπόλικα τονωτικά αφρόλουτρα, διαβάστε, προσέξτε περισσότερο τη διατροφή και την εξάσκησή σας. Σύντομα θα έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα που θα βελτιώσουν το μέλλον σας!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αν θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο, αρχίστε από τον εαυτό σας, αγαπητοί Παρθένοι! Ο ζωοδότης Ήλιος περνά στον Σκορπιό και θα κεντρίζει τον 3ο Οίκο σας της «έδρας» μέχρι τις 21 Νοεμβρίου. Μιας και είστε από τα πλέον εξυπηρετικά και δοτικά ζώδια, θα θέλετε να προσφέρετε στην κοινότητά σας και το σύνολο. Ενισχύστε τα τοπικά καταστήματα, βοηθήστε όποιον χρειάζεται βοήθεια, προσφέρετε εθελοντικές υπηρεσίες σε ανθρωπιστικές δράσεις. Κάθε προσωπική και επαγγελματική σύμπραξη θα έχει εύνοια αυτή την περίοδο, ακόμα κι αν δεν θα έχει ισόβια διάρκεια!

ζώδια σήμερα 22/10 Ζυγός

Θέστε το χρήμα ως πρωταγωνιστή, αγαπητοί Ζυγοί! Ο λαμπερός Ήλιος ορμά στον Σκορπιό και θα πυροδοτεί τον οικονομικό τομέα σας μέχρι τις 21 Νοεμβρίου. Αυτή είναι η στιγμή να στήσετε έναν καινούργιο προϋπολογισμό και να φανείτε πιο πειθαρχημένοι: Μόνο έτσι δεν θα εξαφανίσετε τα έσοδά σας όσο γρήγορα και εύκολα θα τα εισπράξετε. Διατηρήστε έναν συνεχή έλεγχο στις δαπάνες, πριν εστιάσετε στο μέλλον. Λίγη αποταμίευση τώρα, θα αποδώσει τα μέγιστα μακροπρόθεσμα!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Ευτυχισμένη γενέθλια περίοδο, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο αναζωογονητικός Ήλιος ξεκινά τη διαμονή του στα δικά σας εδάφη, διάρκειας μέχρι τις 21 Νοεμβρίου. Θα σας κατακλύσει η ενέργεια και η γοητεία, για να καταφέρετε ό,τι βάλετε στο μυαλό σας. Αλλά φροντίστε να κλείσετε κάθε εκκρεμότητα του παρελθόντος πριν περάσετε σε καινούργια εγχειρήματα. Έτσι θα μπορέσετε να αφιερωθείτε στις καινούργιες ευκαιρίες που θα προκύψουν τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες. Μην γεμίσετε το πρόγραμμά σας με υποχρεώσεις, γιατί θα έχετε έντονη διάθεση και για αυθόρμητες ψυχαγωγίες. Ενδείκνυται να τις συνοδεύσετε με κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή σας!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Καιρός να ξεκουραστείτε λίγο, αγαπητοί Τοξότες! Σας δίνει την ευκαιρία η μετάβαση του Ήλιου στον Σκορπιό και τον 12ο Οίκο σας της νωχελικότητας μέχρι τις 21 Νοεμβρίου. Χρειάζεστε χρόνο για να ηρεμήσετε, να διαλογιστείτε, να επουλώσετε θέματα και να επαναφορτιστείτε πριν τη δική σας γενέθλια περίοδο. Αξιοποιήστε αυτή τη δημιουργική ανάπαυλα χωρίς να παραμελήσετε τις υποχρεώσεις σας: Απλά χειριστείτε της πιο ήρεμα, με ένα απολαυστικό τσάι και χαλαρωτική μουσική. Μόνο η διαίσθησή σας θα εργάζεται υπερωριακά τώρα, γι’ αυτό να ακούτε όσα πει! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Σηκώστε ψηλά το κεφάλι, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο ανανεωτικός Ήλιος περνά στον Σκορπιό και τον 11ο Οίκο σας των ομάδων. Αν νιώθατε μοναξιά στην κορυφή, μέχρι τις 21 Νοεμβρίου μπορείτε να διευρύνετε τον κύκλο σας και να κάνετε πολλές καινούργιες γνωριμίες. Επιστρατεύστε τη γοητευτική ικανότητά σας να προσεγγίζετε τους άλλους, τόσο διαδικτυακά όσο και δια ζώσης. Και αν υπάρχουν άτομο στους κύκλους σας που δεν εναρμονίζεστε πλέον, είναι καιρός να προχωρήσετε παρακάτω! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, πάντα πορεύεστε με τον δικό σας ρυθμό… Ακόμα κι αν διαταράσσετε τη σταθερότητα για χάρη της προσωπικής σας ικανοποίησης! Αλλά πλέον θα ακούγεται ένας διαφορετικός ρυθμός, καθώς ο Ήλιος ξεκινά τη μηνιαία επίσκεψή του στον Σκορπιό και τον 10ο Οίκο σας της καριέρας. Μέχρι τις 21 Νοεμβρίου αναμένεται να σας προσεγγίσουν σημαντικές ευκαιρίες για τους μακροπρόθεσμους στόχους και τη δόμηση της ζωής σας. Μην απορρίψετε καμία χωρίς έρευνα, ακόμα κι αν κάτι σας φαντάζει πιο τετριμμένο. Ακόμα κι αν έχετε δημιουργικά οράματα, ένα σταθερό εισόδημα θα σας δώσει την ελευθερία να επεκταθείτε όπως θέλετε στη συνέχεια!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, είναι άλλο να είστε επιφυλακτικοί και άλλο να περιορίζετε τον εαυτό σας! Ο Ήλιος θα διαμένει στον Σκορπιό και τον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας μέχρι τις 21 Νοεμβρίου: Είναι η στιγμή να ρίξετε τα τείχη σας και να στήσετε γέφυρες. Ανοίξτε το μυαλό σας και να καλωσορίστε ό,τι καινούργιο μπαίνει στην πορεία σας. Άνθρωποι, προτάσεις και ευκαιρίες θα σας βγάζουν από την βολική σας ζώνη… Αλλά θα αποκτήσετε καινούργια πεδία γνώσεων και εμπειριών αν τολμήσετε να δοκιμάσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365