Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Αριδαία: Έγινε καθαρισμός στο πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγή (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε την ανάρτηση της Αντιδημαρχου Αλμωπίας Πολυξένης  Νανου

Διαβάστε την ανάρτηση της Αντιδημαρχου Αλμωπίας Πολυξένης  Νανου:



Προχωράμε βήμα βήμα στην ολοκλήρωση και παράδοση του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στους μικρούς μας δημότες.

Καθαρίζουμε, επισκευάζουμε, επιδιορθώνουμε, συντηρούμε και ετοιμαζόμαστε να ανοίξουμε το πάρκο για να το απολαύσουν μικροί και μεγάλοι.

Ελπίζουμε να δείξουν όλοι τον απαιτούμενο σεβασμό που αξίζει η δημόσια περιουσία και εμείς από τη μεριά μας είμαστε έτοιμοι για διαρκή και αδιάλειπτη συντήρηση του χώρου.















7 σχόλια:

  1. Πολύ σημαντικό.Επιτέλους.Μπράβο κι ας άργησαν.Καλή κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως λέει και το τραγούδι.. Μια γυναίκα όλα τα μπορεί.... Μπράβο κυρία Πολυξένη!!! Ξέρουμε ότι οι εποχές που διανύουμε δεν είναι και οι καλύτερες... Έχετε να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις και πρωτογνωρες θα έλεγα, δεν απαιτούμε παράλογα πράγματα, απλά και λιτά... Έχετε ξεκινήσει πολύ καλά και εύχομαι να συνεχίσετε έτσι... Κάντε αυτό που δε μπόρεσαν οι προηγούμενοι να κάνουν κάτω υπό πολύ καλύτερες συνθήκες. .. Τα αυτονόητα!!! Πόλη καθαρή,
    όμορφη, νοικοκυρεμενη, αυτό θέλει ο κόσμος.. Αλλά κ εμείς από τη μεριά μας θα πρέπει να διατηρούμε όλα αυτά που γίνονται... Θέλω κ μια χάρη όμως... Όταν παραδοθεί το παρκο να βγεις μια φωτογραφία, όχι με τσιγάρο, αλλά με ναργιλέ και κάνε μπούμερανγκ... Ετσι γιατί πολύ τους έτσουξε κάποιους αυτό το τσιγάρο στην φώτο... Θέλω να του πω όμως πως είχε συμβολικό χαρακτήρα.. Το μήνυμα ήταν πως τόσα χρόνια έκανες μισή ώρα να τον διασχίσεις ενώ τώρα με την άσφαλτο είναι ένα τσιγάρο δρόμος.... Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11:18. χαχαχαχαχαχαχαχα τα είπες όλα 😂😂😂😂. Το πιο πετυχημένο σχόλιο ειδικά για το τσιγάρο... Λοιπόν πέρα από την πλάκα, σαν κάτι να έχει αρχίσει να γίνεται... Κάτι κινείτε αλλά θέλει πολύ δουλειά ακόμα... Μπράβο στην κυρία Νάνου. Ελπίζουμε να καταφέρει να κάνει πολλά γιατί αν κρίνουμε από τη προσφορά της σε συλλόγους και όχι μόνο, είναι μια δραστήρια και έξυπνη κυρία. Την καλημέρα μου

      Διαγραφή
  3. Αυτο που εχω να πω ειναι οτι οι "καινουριοι" μετα τον μετασχηματισμο, πιασαν κατευθειαν δουλεια και με χαροποιει πολυ αυτο και ας μενω σε χωριο! Καλη συνεχεια λοιπον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και σήμερα πολύ ενθαρυντικό να βλέπεις από το πρωί ολοι οι εργαζόμενοι στη δουλειά από νωρίς.Κάτι πάει να γίνει.Το επόμενο στοίχημα η φύλαξη προστασία του Πάρκου και η αναβάθμιση στο Δασάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα είναι έτοιμο οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους να το ξαναβρωμίσουν και μετά όλοι μαζί να βρίζουν τον δήμο που δεν είναι καθαρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365