Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Ομιλία Διονύση Σταμενίτη στο ν/σ του Υπουργείου Οικονομικών για τις ρυθμίσεις οφειλών

Το βίντεο της ομιλίας του Βουλευτή

Στην ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε σήμερα Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020 ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμενίτης στη συζήτηση επι του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «Ρυθμίσεις Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας». 


Ο Βουλευτής κατά τη διάρκεια της ομιλίας του εστίασε στη πολιτική βούληση της κυβέρνησης να βάλει ένα τέλος σε ένα μεγάλο και διαρκώς διογκούμενο πρόβλημα που λέγεται ιδιωτικό χρέος, το οποίο ταλανίζει και ταλαιπωρεί τους ίδιους τους οφειλέτες και δημιουργεί βάρη στην ανάπτυξη της οικονομίας.


Όπως σημείωσε ο κ. Σταμενίτης το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομικών επιλύει προβλήματα, άλυτα επι δεκαετίες, που ναι μεν επιχειρήθηκε να αντιμετωπισθούν από τις προηγούμενες κυβερνήσεις ωστόσο δε, μέχρι τη στιγμή που μιλάμε αυτό δεν κατέστη εφικτό. Ενώ παράλληλα μίλησε και για το γεγονός ότι με την εν λόγω νομοθετική πρωτοβουλία εισάγονται σημαντικές μεταρρυθμίσεις, οι οποίες εντάσσονται στο συνολικό στρατηγικό σχεδιασμό της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανασύνταξη της εθνικής μας οικονομίας, την απελευθέρωση των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας και τον εκσυγχρονισμό του αναπτυξιακού της μοντέλου. 


Κλείνοντας την τοποθέτηση του ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι μέσα σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη - νέα πραγματικότητα που έχει επιφέρει η εμφάνιση της υγειονομικής κρίσης, η χώρα μας στέκεται όρθια και αντιμετωπίζει τις μεγάλες προκλήσεις. Παράλληλα, διορθώνει τα κακώς κείμενα και αποδεσμεύεται από τα βαρίδια που την κρατούσαν στάσιμη. 


Το βίντεο της ομιλίας του Βουλευτή: 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365