Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Αριδαία ΦΩΤΟ: Συνεχίζονται και σήμερα τα rapid test

Υπάρχει και σήμερα αυξημένη συμμετοχή

Συνεχίζονται και σήμερα οι έλεγχοι από τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ στην πόλη της Αριδαίας.



Συγκεκριμένα βρίσκονται στις πλατείες Αθανασίου Σετσκου και Αγγελή Γάτσου.

Υπάρχει και σήμερα αυξημένη συμμετοχή του κόσμου, ενώ τα rapid test θα συνεχίσουν μέχρι τις 5.30 το απόγευμα.



4 σχόλια:

  1. Να μαζευτούν στα σπίτια τους και όχι στα καφενεία οι συγγενείς α βαθμού των προσβληθεντων από ιό στα ανατολικά χωρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ σωστα τα λες, μονο σε καφενεία; Και σε καφετεριες στην Αριδαία γυρνανε. Αλλα αν παρεις την αστυνομια γινεσαι καρφί. Απαράδεκτοι ολοι τους. Οταν πολύ στενο συγγενικο σου προσωπο ειναι θετικο και ζειτε και στο ίδιο σπίτι μη γυρνας σε καφετεριες παλουκωσου σπίτι. Την επομενη φορα θα πεσει τηλέφωνο στην αστυνομία.

      Διαγραφή
  2. Εχθες το βράδυ χωριανοί μου που δουλεύαν στο κρόνο , ειτανε σε πιτσαρία στην Αριδαια, και εσείς κρυφτειτε αν μπορείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν ενημέρωσες την αστυνομία; Μην διαβάσω για κάρφωμα και άλλες μαλακιες. Ήσουν υποχρεωμένος να το κάνεις.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365