Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Κορωνοϊός: Aκόμη 13 νεκροί το βράδυ - 1 στην Πέλλα

Και πλέον η Ελλάδα ξεπέρασε τους 1.000 νεκρούς από τον κορωνοϊό!

Ακόμη 13 νεκροί σήμερα από την πανδημία του κορωνοϊού, που έχει μετατραπεί σε εφιάλτη για όλη την χώρα.


Με την κατάσταση στα νοσοκομεία και στις ΜΕΘ να είναι οριακή, στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα και στην Πέλλα, τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο εξέπνευσαν άλλοι 13 άνθρωποι, νικημένοι από τις επιπλοκές που προκάλεσε ο κορωνοϊός.


Και πλέον η Ελλάδα ξεπέρασε τους 1.000 νεκρούς από τον κορωνοϊό!


Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Παρασκευής, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 38 καταγεγραμμένους θανάτους και 997 θανάτους (χθες) συνολικά στη χώρα. Οι 399 (40.0%) αφορούσαν σε γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων ήταν τα 80 έτη και το 96.9% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.


Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365