Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Π.Ε. Πέλλας: Στην πρώτη γραμμή της μάχης οι «ήρωες» του ΕΚΑΒ

Τέτοιοι ήρωες φυσικά υπάρχουν και στην Π.Ε. Πέλλας

Σε ρουτίνα έχουν μετατραπεί οι δύσκολες συνθήκες εργασίας για τους διασώστες του ΕΚΑΒ Πέλλας, οι οποίοι καθημερινά δίνουν τη δική τους μάχη με τον κορονοϊό.


Καμία βάρδια δεν είναι ίδια. Κανέναν περιστατικό δεν είναι σαν το προηγούμενο. Τα μέλη των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ δεν μένουν σπίτι, όπως οι υπόλοιποι. Τη στιγμή μάλιστα που δεν μπορεί κανείς να επιβιβαστεί μαζί με ασθενή που έχει νοσήσει από τον κορονοϊό, οι άνθρωποι αυτοί είναι εκείνοι που τον συντροφεύουν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.


Σύγχρονοι ήρωες που δεν έχουν όμως υπερδυνάμεις αλλά παραμερίζουν τις ανθρώπινες αδυναμίες τους και τους φόβους τους για το καθήκον -τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την προστασία της ανθρώπινης ζωής.


Είναι σημαντικό η πολιτεία να μη ξεχνά αυτούς τους ανθρώπους, τους διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι δίνουν μία καθημερινή μάχη με τον αόρατο εχθρό και δυστυχώς δεν έχουν τύχει της αντιμετώπισης που αξίζουν από την πολιτεία.


Τέτοιοι ήρωες φυσικά υπάρχουν και στην Π.Ε. Πέλλας.






1 σχόλιο:

  1. ήρωες απ τη μιά...αλλά και περίεργες απόψεις έχουν ακουστεί από εργαζόμενους σε αυτους του χώρους...Λογικό θα πει κάποιος...ως Υποχρεωτικής εκπαίδευσης προσλήφθηκαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365