Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

166 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο στην Π.Ε. Πέλλας - ΣΟΚ με 905 στην Θεσσαλονίκη

166 στην Π.Ε. Πέλλας

Ο κορονοϊός “επελαύνει” στην χώρα μας και σήμερα, Τετάρτη, 18.11.2020 ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, πραγματοποιεί ζωντανή ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας.


Η χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με το δεύτερο και ισχυρότερο κύμα του εφιάλτη που ακούει στο όνομα κορονοϊός, ωστόσο την ίδια ώρα η Ελλάδα βρίσκεται και σε πυρετώδεις προετοιμασίες ώστε να υπάρχει έτοιμη υποδομή και σχέδιο για τον εμβολιασμό των ομάδων που δικαιούνται να λάβουν πρώτοι το εμβόλιο.


Το σχέδιο αυτό παρουσιάζει ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, με την Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους.


Ο Βασίλης Κικίλιας ξεκίνησε αναφέροντας πως 905 (!) νέα κρούσματα εντοπίστηκαν στην Θεσσαλονίκη, 564 στην Αττική και 166 στην Π.Ε. Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365