Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Π.Ε. Πέλλας: 88 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο - Τι είπε ο Χαρδαλιάς για την άρση του lockdown

Η Π.Ε. Πέλλας βρίσκεται σταθερά τις τελευταίες δύο βδομάδες στις πρώτες θέσεις πανελλαδικά στην αναλογία πληθυσμού και κρουσμάτων

Συνεχίζει να βρίσκεται στα κόκκινα η Π.Ε. Πέλλας.


Όπως ανακοίνωσε ο επίκουρος καθηγητή Υγιεινής και Επιδημολογίας, από τα 1388 νέα κρούσματα τα 300 ανιχνεύτηκαν στης περιφέρεια Θεσσαλονίκης τα 252 στην περιφέρεια Αττικής, 88 στην περιφέρεια Πέλλας, 65 στην περιφέρεια της Ημαθίας και 81 στην περιφέρεια  της Καβάλα.


Η Π.Ε. Πέλλας βρίσκεται σταθερά τις τελευταίες δύο βδομάδες στις πρώτες θέσεις πανελλαδικά στην αναλογία πληθυσμού και κρουσμάτων.


Ο Χαρδαλιάς για την άρση του lockdown

Ακολούθως, τον λόγο πήρε ο Νίκος Χαρδαλιάς, αναφερόμενος στο ζήτημα της άρσης του lockdown. “Η απόφαση της κυβέρνησης θα βασιστεί στην εισηγήσεις των ειδικών και την επιδημιολογική εικόνα. Αντιλαμβανόμαστε την προσδοκία των πολιτών για τις γιορτές που πλησιάζουν αλλά και την αγωνία των ανθρώπων της αγοράς. Για την κυβέρνηση, μοναδική προτεραιότητα αποτελεί η ανθρώπινη ζωή.

9 σχόλια:

  1. Δεν τηρούνται τα μέτρα, κυνηγοί βολτάρουν ανενόχλητοι κλείσαν τα καφενεία και σερβίρουν στα μουλοχτα ανευθυνότητα στο τέρμα. Δεν υπάρχει σωτηρία. Η αλμωπια στο έλεος των ανευθυνων που πρώτοι τρέχουν για τα κορονο επίδομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταμάτα βρε Άρτεμη Μάτσα ,τώρα οι κυνηγοί σε φταίνε

      Διαγραφή
    2. εσυ πωσ τα βλέπεις ολα αυτα

      Διαγραφή
    3. Δεν είναι ανεύθυνοι φίλε μου. Είναι λάθος να τους χαρακτηρίζουμε έτσι. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ. Όλα τα μυαλά δεν είναι ίδια. Κι εγώ σήμερα το πρωί στις 11.00 είδα ένα μέλος του Δ,Σ του κυνηγετικού συλλόγου με τα σκυλιά του στην καρότσα του αγροτικού να βγαίνει στον κεντρικό δρόμο από το χωματόδρομο που είναι ακριβώς απέναντι από τη διασταύρωση του Βορεινού. Επίσης καθημερινά βλέπω τι γίνεται στην καντίνα στο δασάκι προς τα μνήματα. Τίγκα με τα τσίπουρα και τους καφέδες. Και δεν είναι μόνο αυτά. Η κεντρική πλατεία της Αριδαίας είναι γεμάτη. Τα παγκάκια γεμάτα, το συντριβάνι επίσης. Αυτοί με ποιον κωδικό στο sms βγήκαν έξω;
      Δεν τολμώ να πιστέψω αυτά που διαβάζω για θετικούς που κυκλοφορούν έξω αμέριμνοι. Αυτοί είναι εγκληματίες.
      Κλείνω γράφοντας και πάλι ότι ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΑΛΆ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ

      Διαγραφή
  2. Στο παζάρι της Αψαλου σήμερα έγινε χαμός, συγκεκριμένα άτομα που πρέπει να είναι σε καραντίνα ήταν σήμερα για ψώνια. Μάλιστα κάποιος τόλμησε να τους κάνει μια σύσταση και μόνο που δεν των βγάλαν τρελό. Ο ψάλτης και ένα ατομο από την επιτροπή της εκκλησίας νοσηλεύονται και μαζί τους αρκετοί που πήγαιναν με όλα τα μέτρα προστασίας στην εκκλησία. Ενώ άτομα που οργάνωσαν κρυφά γενέθλιά σε σπίτι και γέμισαν οι καλεσμένοι τώρα τους φταίει το σύστημα υγείας που τους κρατάει σε καραντίνα...Είμαστε να μας κλαίνε και οι ρέγγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδω έχει κόσμο με κορονοϊό είναι σε καραντίνα και γυρνάνε στα σούπερ μάρκετ και από σπίτι σε σπίτι τι να λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κόσμος πάτος,κρίμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πηγαίνετε μια βόλτα στις τράπεζες των γιαννιτσων όπου δεν υπάρχει αστυνόμευση και γίνεται το αδιαχώρητο.4 άτομα μαζί στον προθάλαμο της τράπεζας Πειραιώς και αλλά 40 από έξω σε απόσταση αναπνοής.(οι περισσότεροι ηλικιωμένοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365