Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020

Αριδαία: Με νέα σύνθεση Προσωπικού λειτουργεί από σήμερα το Κατάστημα της Alpha Bank λόγω κρούσματος

Ανακοίνωση

Με νέα σύνθεση Προσωπικού λειτουργεί από σήμερα το Κατάστημα της Alpha Bank στην Αριδαία (Λοχαγού Ν. Παπαδοπούλου 9)


Όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας έθεσε σε εφαρμογή η Alpha Bank στο Κατάστημά της επί της οδού Λοχαγού Ν. Παπαδοπούλου 9 στην Αριδαία, σε συνέχεια επιβεβαίωσης κρούσματος Covid-19 σε Εργαζόμενο την Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου.


Σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο και τις κατευθυντήριες οδηγίες του ΕΟΔΥ, η Τράπεζα προχώρησε το Σάββατο, 14.11. σε γενική απολύμανση του Καταστήματος, ενώ οι Υπάλληλοι που εργάζονταν έως και τις 13.11 στο Κατάστημα, θα παραμείνουν προληπτικά κατ’ οίκον για 14 ημέρες.


Το Κατάστημα λειτουργεί κανονικά σήμερα με νέα σύνθεση Προσωπικού της Alpha Bank από Καταστήματα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.


Με προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια του Προσωπικού και των Πελατών της, η Alpha Bank τηρεί αυστηρά τα δέοντα μέτρα προστασίας, διασφαλίζοντας παράλληλα την απρόσκοπτη συνέχιση των τραπεζικών συναλλαγών και τη στήριξη της Οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365