Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ/ΒΙΝΤΕΟ: Γιορτάστηκε η απελευθέρωση της Αριδαίας

Δείτε τις φωτογραφίες του Aridaia365

Σε τίποτα, λόγω Covid-19, δεν θύμιζε τους εορτασμούς των προηγούμενων χρόνων η φετινή εκδήλωση για την απελευθέρωση της Αριδαίας.


Χωρίς παρέλαση, με λιγοστό κόσμο και με μία λιτή τελετή γιορτάστηκε φέτος η απελευθέρωση της πόλης μας.

 

Πραγματοποιήθηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνδρου και Ιωαννικίου και κατάθεση στεφάνου στο ηρώο από τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση και τον Πρόεδρο της Αριδαίας Θοδωρή Ταρασίδη.


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας, ενώ συγκινητική ήταν η στιγμή στην οποία οι παρευρισκόμενοι τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.


Παρόν μεταξύ άλλων η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, οι Αντιδήμαρχοι Γιάντσης και Κετικίδης, κάθως και εκπρόσωποι της εκπαίδευσης του Νομού.


 Δείτε το βίντεο τις φωτογραφίες του Aridaia365:






























4 σχόλια:

  1. χρονια πολλά και καλά.Μια ταπεινή ερώτηση: ο γιος παλιάς βουλευτίνας με ποια ιδιότητα ήταν ανάμεσα στους επίσημους? έχει κάποια επίσημη ιδιότητα ? γνωρίζει κανείς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτοί στην Κρυα Βρυση είναι μάγκες δεν το ξέρεις χαχααα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ntorka βάλε πιο ψηλά τακούνια
    Οι 20 πόντοι δεν είναι αρκετοί
    Ούτε σε πίστα με μπουζουκια τέτοιες γόβες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365