Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

Χρ. Μπάτσης: Ευρεία σύσκεψη για ενημέρωση, σχετικά με το θέμα του Κορωνοϊού στο Ν. Πέλλας και καταγραφή των προβλημάτων που παρουσιάζονται

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας:


Ευρεία σύσκεψη για ενημέρωση, σχετικά με το θέμα του Κορωνοϊού στον Ν. Πέλλας και Καταγραφή των προβλημάτων που παρουσιάζονται. 


Σε μια τηλεδιάσκεψη όπου συμμετείχαμε όλοι οι φορείς του Νομού υπό την καθοδήγηση του υπουργού Μακεδονίας Θράκης, συζητήσαμε, καταγράψαμε  προτείναμε μέτρα για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού.

Ευρεία σύσκεψη για ενημέρωση, σχετικά με το θέμα του Κορωνοϊού στον Ν Πέλλας και Καταγραφή των προβλημάτων που...

Δημοσιεύτηκε από Xristos Mpatsis στις Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365