Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Π.Ε. Πέλλας ΦΩΤΟ: Γι αυτό στήνει σκηνές ο στρατός έξω από τα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας - Έχει ξεφύγει το επιδημιολογικό φορτίο

Δείτε τις φωτογραφίες από το Κέντρο Υγείας Αριδαίας

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση βρίσκεται η Π.Ε. Πέλλας, αφού το επιδημιολογικό φορτίο είναι αρκετά αυξημένο.

 

Μετά τα σημερινά 148 κρούσματα, οι νοσούντες στο Νομό Πέλλας τις τελευταίες 14 μέρες έχουν ξεπεράσει τους 1.000.


Η κατάσταση στα δύο μεγάλα Νοσοκομεία του Νομού είναι δραματική, είναι σχεδόν γεμάτα, ενώ γίνονται καθημερινές διακομιδές σε γειτονικές περιφέρειες και σε Νοσοκομεία αναφοράς.


Οι υγειονομικοί κάνουν δραματική έκκληση για τήρηση των μέτρων και τονίσουν πως η κατάσταση με τον ιό στην Π.Ε. Πέλλας έχει ξεφύγει.


Στήνει σκηνές ο Στρατός


Τις τελευταίες δύο ημέρες έχει παρατηρηθεί τόσο στο Νοσοκομείο της Έδεσσας, όσο και στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας κ.α., άντρες του Στρατού να στήνουν σκηνές στον προαύλιο χώρο.


Ο λόγος που στήνονται οι σκηνές είναι για να χρησιμοποιηθούν σαν χώρος αναμονής των δεκάδων ανθρώπων που καθημερινά επισκέπτονται τα Νοσοκομεία ή τα Κέντρα Υγείας, είτε για να εξεταστούν, είτε για να κάνουν τεστ.


Η κατάσταση είναι πολύ πολύ δύσκολη και οφείλουμε όλοι να δείξουμε υπευθυνότητα.


Δείτε τις φωτογραφίες από το Κέντρο Υγείας Αριδαίας:





3 σχόλια:

  1. Οι αντίθετοι της Πανδημίας χασκογελούν, ικανοποιημένοι; εξακολουθούν να κυκλοφορούν ανερυθρίαστα προκλητικοί, ορισμένοι καίτοι ο περίγυρος γνωρίζει ότι είναι φορείς...χωρίς μάσκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυκλοφορούν σαν τα αδέσποτα ζουν ανάμεσα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγκληματίες, τους ταιριάζει φτύσιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365