Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Εξαπλάτανος ΦΩΤΟ: Άμεση κινητοποίηση από τους αρμόδιους - Καθάρισαν τα σκουπίδια που πέταξε ασυνείδητος πολίτης

Δείτε τις φωτό

Σας είχαμε ενημερώσει το περασμένο Σάββατο, μετά από μήνυμα αναγνώστη μας, για την πολύ άσχημη εικόνα πλησίον της Τ.Κ. Εξαπλατάνου Αλμωπίας, από σκουπίδια, τα οποία κάποιος ασυνείδητος αποφάσισε να ξεφορτωθεί στο συγκεκριμένο σημείο.

Μετά την δημοσίευση του θέματος, άμεση ήταν η κινητοποίηση από τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής ενότητας Εξαπλατάνου Χρήστου Χατζηγιαννίδη, (ο οποίος πρέπει να αναφέρουμε πως ήρθε άμεσα σε επαφή με το Aridai365 και δεσμεύτηκε, όπως και έγινε, για την απομάκρυνση των σκουπιδιών), της Αντιδήμαρχου Καθημερινότητας Πολυξένης Νάνου και του Προέδρου της Τ.Κ. Εξαπλατάνου Κυριάκου Τραϊανού.


Σήμερα συνεργεία του Δήμου καθάρισαν το σημείο που είχαν πεταχτεί τα σκουπίδια και η διαφορά πλέον είναι εμφανής.


Τέλος πρέπει να τονίσουμε πως σε πολλές ακόμα τοπικές κοινότητες έχουν παρατηρηθεί τέτοια άσχημα φαινόμενα, τα οποία δεν τιμούν κανέναν.


Δείτε τις σημερινές φωτό:






Θυμηθείτε την άσχημη κατάσταση που υπήρχε το περασμένο Σάββατο:





4 σχόλια:

  1. στη γέφυρα Ίδας- Φιλώτειας θα έχουμε την επόμενη έρευνα για το χάος απο σκουπίδια...Κρίμα για τους μαμελούκους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για πηγαίντε μια βόλτα στο ποταμι της ιδας να δειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ειναι το μοναδικο μερος με σκουπίδια αυτο υπάρχουν και αλλα μέρη στο χωριο...καντε και μια βολτα απο εκει όχι μονο όπου μας συμφέρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365