Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Αλμωπία: Ασυνείδητοι έχουν κάνει σκουπιδότοπο τα πλατανάκια της Σωσάνδρας (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Πολλές είναι οι περιπτώσεις, στις οποίες άγνωστοι έχουν κάνει σκουπιδότοπο διάφορα σημεία της Αλμωπίας, στα οποία δεν επιτρέπεται η ρίψη σκουπιδιών, μπαζών και διάφορων απορριμμάτων.


Άλλη μία τέτοια περίπτωση, όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτό, τις οποίες μας έχει στείλει αναγνώστης μας, είναι και τα πλατανάκια της Σωσάνδρας.


Άγνωστοι έχουν πετάξει τα σκουπίδια τους, βρωμίζοντας έναν χώρο με καταπληκτική φυσική ομορφιά όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο. Μάλιστα κάποιος πολύ προκλητικός πέταξε τα σκουπίδια του ακριβώς μπροστά στην πινακίδα απαγόρευσης.


Πολλά παρόμοια περιστατικά στην Αλμωπίας, με ασυνείδητους να μετατρέπουν διάφορα σημεία της περιοχής σε σκουπιδότοπους. 


Πρέπει να τονίσουμε πως τα πρόστιμα για τέτοιες περιπτώσεις είναι τσουχτερά.


Δείτε τις φωτό:





Δείτε ένα παλιότερο βίντεο του Aridaia365 και γνωρίστε τα πλατανάκια της Σωσάνδρας, το αναψυκτήριο που δεν έγινε ποτέ




2 σχόλια:

  1. Σε όλες τις περιοχές της Αλμωπιας ισχύει κάτι ανάλογο δυστυχώς, δε βαριέσαι εμείς θα σώσουμε την κατάσταση..... μετά φταίει ο δήμος. Όταν ο πολίτης δεν έχει παιδεία αυτα θα βλέπουμε σε μεγαλύτερο βαθμό κιόλας, αφού κάποιος θα τα έχει αναδείξει, διαφορετικά δεν θα υπάρχουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365