Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Ευχαριστήριο Προέδρου Τ.Κ. Εξαπλατάνου Κυριάκου Τραϊανού

Ευχαριστήριο

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους Αντιδημάρχους του Δήμου Αλμωπίας, Χρήστο Χατζηγιαννίδη και Πολυξένη Νάνου, για την συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση τους στην απομάκρυνση σκουπιδιών πλησίον του χωριού μας.


Επίσης θέλω να το τονίσω πως πάσα κατεύθυνση πως η ρίψη μπαζών και σκουπιδιών επιφέρει μεγάλο χρηματικό πρόστιμο. 


Τραϊανου Κυριάκος 

Πρόεδρος Τ Κ Εξαπλατάνου








4 σχόλια:

  1. Μπράβο Κυριάκο είσαι άξιος πρόεδρος του χωριου μας με δραστηριότητες και σε τιμά αυτό. Κάνε κάτι και για την βρύση που χάλασε και τρέχει στο κοιμητήριο από την πίσω μεριά των χωραφιών. Και εκτός αυτού αυτός που την έφτιαξε έκανε ένα λάθος την έξοδο του νερό απο την λεκάνη την έκανε έτσι ώστε να τρεχει το νερό στον τσιμεντένιο διάδρομο συνέπεια αυτού τα νερα να λυμναζουν εκεί στην είσοδο και έτσι δυσκολεύει την πρόσβαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα.
      Επιδιορθωθηκε το θέμα με την χαλασμένη βρύση, και θα προχωρήσουμε άμεσα και στο θέμα αποχέτευσης τις συγκεκριμένης βρύσης!

      Διαγραφή
  2. Και τωρα που εκανε κάτι πανε και σε αλλα μερη του χωριου που πετανε σκουπιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσυ που τα έχεις εντοπίσει, πήγαινε και πες το στον Πρόεδρο και μαζί και το όνομα αυτού που τα πετάει άν θέλεις να γίνει χρήσιμος στον τόπο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365