Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Ο συντοπίτης μας Κωνσταντίνος Σηφάκης παίζει μπάσο και μαγεύει με την Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων

Διαβάστε την ανάρτηση του Διονύση Γραμμένου

Διαβάστε την ανάρτηση του Διονύση Γραμμένου και δείτε το βίντεο στο οποίο ο συντοπίτης μας Κωνσταντίνος Σηφάκης παίζει μπάσο στην Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων:


Ήταν μια πραγματικά λαμπρή βραδιά. Οι Έλληνες για τους Έλληνες! H φετινή "συνάντηση" του απόδημου Ελληνισμού που διοργανώνει τo The Hellenic Initiative, πραγματοποιήθηκε, την περασμένη Παρασκευή, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και με την παρουσία λαμπερών ανθρώπων. Εκεί είχα την τιμή να παρουσιάσω την Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων / Greek Youth Symphony Orchestra, το έργο της, τους στόχους της και τα όνειρα των μουσικών της. Η Ορχήστρα κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 25.000 δολάρια μέσα από τις δωρεές ομογενών από όλο τον κόσμο, οι οποίοι και στήριξαν έμπρακτα τα επόμενα βήματα του μουσικού συνόλου. Ευχαριστούμε από καρδιάς. Υποσχόμαστε, μόνο καλύτεροι! 

2 σχόλια:

  1. Χαιρομαστε που εισαι συντοπιτης μας συγχαρητηρια να σε χαιρετε η οικογενεια σου σε θυμαμαι μικρο στα πρωτα σου βηματα μπραβο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365