Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Ωρολογιακή βόμβα οι υπηρεσίες της ΠΕ Πέλλας

Έγγραφο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Π.Ε ΠΕΛΛΑΣ

Όλοι μας παρακολουθούμε εμβρόντητοι τηνραγδαία εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας. 


Την στιγμή που ιδιωτικές κλινικές επιτάσσονται στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς το ΕΣΥ πνέει τα λοίσθια και τρένα ετοιμάζονται να μεταφέρουν ασθενείς με covid -19 στα διάφορα νοσοκομεία της χώρας, η πολιτική ηγεσία της ΠΕ Πέλλας εξακολουθεί να επιδεικνύει αναλγησία και νωθρότητα. Αγνοεί τις φωνές των εργαζομένων για κλείσιμο των υπηρεσιών και συνέχιση της λειτουργίας τους με εξ αποστάσεως εργασία, εκθέτοντάς τους σε κίνδυνο. 


Η αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών και η εφαρμογή της τηλεργασίας είναι επιτακτική για τη προάσπιση της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό της διασποράς του ιού. Η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της ΠΕ Πέλλας μπορεί να επιτευχθεί με την εξ αποστάσεως εργασία των υπαλλήλων, διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό τόσο την υγεία των πολιτών όσο και τωνεργαζομένων.

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΛΛΟ. ΧΑΘΗΚΕ ΗΔΗ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ


 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Η Πρόεδρος 

Νικολέττα Δασκάλου 


Ο Γραμματέας

Αναστάσιος Κατσάρας




3 σχόλια:

  1. Οι περισσότεροι είναι ανεξέλεγκτοι στα γραφεία τους. Στα σπίτια θα τους ελέγξουν; Και ποιος;
    Για εξυπηρέτηση πολιτών να μη μιλήσουμε. Χορτάσαμε.
    Δεκτή η πρόταση αν παράλληλα προτείνατε και μείωση του μισθού σας κατά 50%. Καταλαβαίνετε ότι είσαστε οι μόνοι που αποταμιεύετε χρήματα εν μέσω πανδημίας; Ξέρετε πως τους λέγαν παλαιότερα αυτούς που το κάνανε αυτό σε περιόδους σκοτεινές;
    Ολοκληρώστε την πρότασή σας για να εισακουστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΛΤΕ ΠΛΑΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΜΙΣΘΟΥ.
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ATM.
    ΛΙΓΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πανδημία αργά ή γρήγορα θα αντιμετωπιστεί με οποιοδήποτε κόστος Για τους δημοσίους στην Ελλάδα δεν υπάρχει γιατρειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365