Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Ο στρατός έστησε σκηνή έξω από το Κέντρο Υγείας Σκύδρας (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε την ανάρτηση της Νίκης Ποζίδου

Διαβάστε την ανάρτηση της Νίκης Ποζίδου:

Σήμερα, στρατιωτικό κλιμάκιο προχώρησε στην εγκατάσταση σκηνής στο προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας Σκύδρας ως «αίθουσα αναμονής» σε εμπύρετα καθώς «ύποπτα» περιστατικά covid-19 για την λήψη του τεστ, ετσι δεν θα έρχονται σε επαφή οι ασθενείς με πυρετό με άλλους ασθενείς. 


Συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά η Πέλλα, ευχόμαστε καλό κουράγιο σ' όλους και  παρακαλούμε για την πιστή τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας! 


Όλα θα πάνε καλά! Όλοι μαζί θα βγούμε νικητές







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365