Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020

Σημαντικής ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας

Ανακοίνωση

Σας γνωστοποιούμε, ότι η τεχνική υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας έχει προχωρήσει στον καθαρισμό φρεατίων ομβρίων υδάτων της πόλη της Αριδαίας. Μάλιστα προγραμματίζουμε και πραγματοποιούμε ενέργειες καθαρισμού φρεατίων και στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα κυρίως αυτή την εποχή, είναι κα θα συνεχίσουν να είναι συχνά, οπότε είναι υποχρέωση μας να προνοήσουμε και να φροντίσουμε για την αποφυγή πλημμυρών.


Πρωταρχική μας ευθύνη είναι η δημόσια υγιεινή και ασφάλεια των συμπολιτών μας.

 Σας ευχαριστούμε.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365