Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020

Παροχή κοινωνικών υπηρεσιών από το Δήμο Σκύδρας στις ευάλωτες ομάδες λόγω κορωνοϊού

Δελτίο Τύπου


Ο Δήμος Σκύδρας, μετά την επαναφορά των μέτρων για τη μείωση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, έθεσε  εκ νέου σ΄εφαρμογή  το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι».


Το πρόγραμμα απευθύνεται στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη εξυπηρέτησης και φροντίδας (ευπαθείς ομάδες, ηλικιωμένοι κ.α.) για διάφορες ανάγκες τους, όπως είναι η αγορά και η παράδοση φαρμάκων, τροφίμων, η διεκπεραίωση επειγουσών ζητημάτων με το Δήμο κ.α.


Ειδικότερα, όσοι συνδημότες μας  δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν μπορούν να επικοινωνούν για την υποστήριξή τους από  Δευτέρα έως και Παρασκευή, κατά τις ώρες, 08:00’  έως τις 14:00΄, στα εξής τηλέφωνα:

   α) 2381351999 (Βοήθεια στο σπίτι – Δομή Σκύδρας)

   β) 2381351710 (Βοήθεια στο σπίτι – Δομή Καλής)

   γ) 2381082889 (Βοήθεια στο σπίτι – Δομή Λιποχωρίου)

   δ )2381071857 (Βοήθεια στο σπίτι – Δομή Πετριάς)


Επιπλέον, στο πλαίσιο της ψυχολογικής και της συμβουλευτικής υποστήριξης των συμπολιτών μας που παραμένουν στα σπίτια τους, επαναλειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 2381351770 του Κέντρου Κοινότητας, τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00’ έως τις 14:00΄. 

Μένουμε ασφαλείς αλλά όχι αποκλεισμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365