Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Η Πέλλα είναι στην καρδιά της πανδημίας αλλά όχι στο επίκεντρο της κυβερνητικής προσοχής (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε την ανάρτηση της Θ. Τζάκρη

Δείτε την ανάρτηση της Θ. Τζάκρη:


Ο αριθμός των μολύνσεων είναι τριψήφιος σε ένα νομό με μόλις 140.000 κατοίκους και ο κύριος Πέτσας δεν μας εντάσσει καν στην λίστα με τους βαρύτερα πληττόμενους νομούς της χώρας.

Στα Γιαννιτσά και στην Έδεσσα οι ανθρώπινες απώλειες είναι τεράστιες. Αυτό γίνεται επειδή οι ασθενείς καθυστερούν να μπουν σε ΜΕΘ και πάρα πολλοί δεν προλαβαίνουν να μπουν καθόλου.

Οι γιατροί καλούνται να επιλέξουν ποιον θα διασωληνώσουν και ποιον όχι και για αυτό φταίει η κυβέρνηση που 8 μήνες δεν έκανε τίποτα για να ενισχύσει το ΕΣΥ.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ και ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ στο πάνελ, ξεκίνησαν να φωνασκούν και να διαμαρτύρονται όταν περιέγραψα την δυστυχή αλλά αληθή κατάσταση με τη διαλογή ασθενών στα νοσοκομεία του Νομού.

8 σχόλια:

  1. Τους ξεγυμνασες Τζάκρη μπράβο ! Είμαστε μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στην κυρία Τζακρη!! Κάποιος να μιλήσει υπεύθυνα γι αυτούς που νοσούν και αυτούς που δίνουν μάχη στα δύο νοσοκομεία του νομού μας. Δεν υπάρχουμε στο χάρτη της Ελλάδας.... Μόνο στο χάρτη της φορολογίας.... Κρίμα σε αυτούς που χάνονται. Καλό κουράγιο σε αυτούς που μάχονται... Και αλλοίμονο μας.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η άλλοι τρείς βουλευτές δεν είναι στον νομό να πάρουν θέσει δεν τούς απασχολεί το θέμα έστω να βγούν να διαψεύσουν τα γεγονότα η να πάρουν τον ρόλο τους σοβαρά και να δουν τι γίνεται επιτέλους στον νομό αυτόν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βγαίνουν φωτογραφίες στα υπουργεία και έξω από τα νοσοκομεία

      Διαγραφή
  4. Τι να πώ βρε Θοδώρα Πολλές φορές έχω καταφερθεί εναντίον σου και έχω διαφωνήσει πολιτικά μαζί σου. Όμως σήμερα δάκρυσα, μπράβο σου, έκανες αυτό που έπρεπε,είπες αλήθειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαντίλι είχες για να σκουπίσεις τα δάκρυα;

      Διαγραφή
    2. Σ άλλη περιοχή ζείς και δεν σ έχει αγγίξει το πρόβλημα, ίσως γι αυτό προσπαθείς να το διακωμωδήσεις , νομίζω κακώς.. Kαλό Σ/Κ να έχεις

      Διαγραφή
  5. Να είναι και καλαματιανό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365