Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020

Σκύδρα: Επιτόπιος έλεγχος και αξιολόγηση της κατάστασης του πόσιμου νερού στην Τ.Κ. Νέας Ζωή (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Επιτόπιος έλεγχος και αξιολόγησης της κατάστασης του πόσιμου νερού στην Τ.Κ Νέας Ζωής στις 30/11/2020  όπου έχουν τοποθετηθεί 5 φίλτρα νερού.


-Πραγματοποιήθηκε επιτόπιος έλεγχος και αξιολόγηση της καταστασης του πόσιμου νερού στην τ.κ Νέας Ζωής στις 30/11/2020.

-Έγινε έλεγχος σε πολλά και διάφορα σπίτια του χωριού αλλά και στην ίδια την γεώτρηση.

-Τα σημερινά αποτελέσματα ηταν καλά.

-Συζητώντας με κατοίκους του χωριού, μου διαβεβαίωσαν οτι το νερό απο την τοποθέτηση των φίλτρων και μέχρι σήμερα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ ότι παλιότερα,όμως και  πάλι υπάρχουν ακόμη κάποιες εξάρσεις προφανώς στη γεώτρηση και στον υπόγειο υδροφόρο ορίζοντα που ανά  διαστήματα θολώνουν το νερό.

-Έτσι λοιπόν οι άμεσες ενέργειες της ΔΕΥΑ ΣΚΥΔΡΑΣ ειναι να προβεί στην τοποθέτηση επιπλέον 2 φίλτρων,επαναξιολόγησης της κατάστασης και περαιτέρω έρευνα για μία ίσως ακόμη καλύτερη λύση του προβλήματος.


Ο Πρόεδρος 

Χατζηιωαννίδης Νικόλαος
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365